23948sdkhjf

Fyld ordrebogen: Her er der nye byggeopgaver på vej

Læs i dag om kommende byggeprojekter i Køge, Solrød, Randers, Østbirk og Aalborg

REGION SJÆLLAND

KØGE
Café
Klima- og Planudvalget i Køge Kommune har meddelt en tre-årig dispensation fra bestemmelserne i lokalplan 3-36, sådan at Bryggeriet Braunstein kan opføre nyt byggeri på Carlsensvej 3 på havnen i Køge.

Bryggeriet Braunstein har søgt om dispensation fra lokalplanen med henblik på at opføre et hus med café og forsamlingslokaler.

SOLRØD
Om- og tilbygning
Familie- og uddannelsesudvalget i Solrød Kommune anbefaler, at byrådet godkender, at der foretages en om- og tilbygning af Egebo Børnehave, og at der frigives 3,9 mio. kr. til arbejdets udførelse.

Det er blandt andet planen, at en udestue skal rives ned, og at der skal skabes et mere plads til køkkendepot og til et større multifunktionsrum, især af hensyn til børnene fra skovbørnehaven, der holder til i Egebo om morgenen og eftermiddagen.

Projektering og udbud gennemføres i perioden fra januar til ultimo marts 2020, hvorefter der tages hul på byggearbejdene i midten af april.

REGION MIDTJYLLAND

RANDERS
Modernisering af køkken og bad
RandersBolig har på vegne af Møllevænget & Storgaarden afdeling 26 ansøgt Randers Byråd om godkendelse af huslejeforhøjelse og optagelse af lån til modernisering af køkken, bad, gæstetoilet samt etablering af balanceret ventilation i afdelingen. Randers Byråd godkendte begge dele på sit seneste møde.

Afdelingen er opført i 1967 og består af 24 tre-værelses boliger på 112 kvm og 10 garager. Moderniseringen af boligerne er budgetteret til 10.201.000 kr., og den ventes igangsat i andet kvartal 2020.

ØSTBIRK
Boliger
Plan- og Miljøudvalget i Horsens Kommune har vedtaget Lokalplan 333, Boliger, Torpvej, Østbirk endeligt.

Lokalplanen fastlægger områdets anvendelse til boligbebyggelse i form af tæt-lavt og alternativt åben-lavt boligbyggeri samt tilhørende friarealer, og den lægger op til, at der kan bygges cirka 34 tæt-lave boliger. Bebyggelsen må maksimalt opføres i én etage og i en højde på 5,5 meter.

Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af et ønske fra grundejeren i området.

REGION NORDJYLLAND

AALBORG
Busdepot
By- og Landskabsudvalget i Aalborg Kommune har sagt god for, at der udarbejdes et forslag til kommuneplantillæg og lokalplan for etablering af et erhvervsområde til transport- og logistikerhverv i området syd for det nye Universitetshospital.

Der skal etableres et busdepot på stedet, som med tiden forventes at skulle indeholde alle bybusser i Aalborg herunder de nye Plusbusser.

Det konkrete projekt for busdepotet er ikke kendt på nuværende tidspunkt.

Du kan hver dag se en opdateret liste over nye byggeopgaver (kræver abonnement) i Licitationen-Byggeriets Dagblad. Se hvordan du abonnerer her

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109