23948sdkhjf

Thy-murer vinder i Holstebro - gør nedslidt værksted til boliger med fællesskab

Syv bød ind, men det blev Thyholm Murer A/S, som får lov at købe ejendommen Møllevej 9 i Holstebro, af Holstebro Kommune. Ejendommen på i alt 3.720 kvm er efter udbud solgt som storparcel. 

- Vi er glade for, at valget er faldet på vores tilbud og projekt, og vi glæder os til opgaven. 10 ud 10 point for både tilbud og projekt, syntes vi er fint, siger adm. direktør Dan Gravgaard, der sammen med broren Rasmus Gravgaard ejer Thyholm Murer, i en pressemeddelelse fra Holstebro Kommune. 

Den nye ejer river nu de gamle bygninger ned og projekterer med et moderne bofællesskab med 12 private boliger og et fælleshus. Projektet hedder "Møllehaven" og kommer til være en blanding af 1-plan og 2-plansboliger i størrelserne 60 kvm og 120 kvm. 

Der kommer blandt andet carporte med terrasser på taget og et grønt gårdrum midt i bebyggelsen med stier og regnvandsbassin. 

Bebyggelsen kommer til at ligge på et stort hjørneareal mellem Godthåbsvej og Møllevej, og bygningen indtil januar har været adresse for Revalideringsafsnittet, Træning og Visitation samt værksted for ungdomsskolen. 

Det nyetablerede arkitektfirma Nordpil Arkitekter har bistået murerfirmaet med projektmaterialet. Firmaet består af arkitekt Kim Pretzmann Olesen og bygningskonstruktør Bashar H. Shuker, som har rødder og familie i Holstebro.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109