23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny filialchef og direktør til Bygma

Byggemarkedskæden har hentet en ny direktør til det sønderjyske og en ny filialchef til Kerteminde.

Vi starter i Tønder, hvor Klaus Machmüller (42) pr 1. januar er ny direktør for byens Bygma-forretning.

Klaus Machmüller er i dag direktør for Bygma Skærbæk, og vil fra årsskiftet være direktør for både Bygma Tønder og Bygma Skærbæk.

Klaus Machmüller er udlært inden for lager og logistik i Bygma Aabenraa. Han kom senere til Bygma Esbjerg som sælger og efter en periode som salgschef uden for Bygma, tiltrådte han i 2016 jobbet som direktør for Bygma Skærbæk. Her har han stået i spidsen for en flot udvikling af forretningen, som i dag har mange professionelle håndværkskunder og en dedikeret medarbejderstab.

De to forretninger ligger geografisk tæt, og med Klaus Machmüller i spidsen styrker Bygma det gode samarbejde mellem Bygma Tønder og Bygma Skærbæk.

Klaus Machmüller bor selv i Tjæreborg og har godt kendskab til lokalområderne i Syd- og Sønderjylland. Han ser frem til nye udfordringer og større ansvar, og vil fremover dele sin tid mellem de to forretninger.

I Kerteminde er det Sten Kristoffersen (59), der d. 1. januar tiltræder som ny filialchef.

Sten Kristoffersen, der kommer fra Thisted, har boet de seneste mange år i Sønderjylland. Han er oprindelig udlært isenkræmmer, men skiftede branche i 1998 og har siden beskæftiget sig med trælast.

Sten Kristoffersen kommer til Bygma Kerteminde med stor erfaring. Gennem de sidste 10 år har han været direktør for Bygma Sønderborg.

– Det er fantastisk at være ansat i en stor nordisk koncern med mange muligheder, siger Sten Kristoffersen og uddyber:

– Når jeg nu vælger at skifte en større forretning ud med en mindre, er det fordi jeg holder af at bygge op og tilføre ny energi. Jeg glæder mig til, sammen med personalet i Bygma Kerteminde, at drive et lokalt forankret byggecenter specielt for de lokale, men også for håndværkere og private, som kommer til byen og skal bruge materialer, lyder det.  

Sten Kristoffersen ser frem til de nye udfordringer, og flytter selv til Kerteminde fra den 1. januar. Han glæder sig til at bo tæt ved vandet lige midt i Danmark, og midt imellem de tre voksne sønner der bor geografisk spredt.    

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095