23948sdkhjf

Sådan sætter du mere strøm til din virksomhed, mester!

Få overblik over de nyeste og smarteste it-løsninger til branchen
På Dansk Byggeris IT-messe i starten af februar er der fokus på, at it-værktøjer skal skabe konkrete og økonomiske fordele i virksomhederne. It-værktøjer skal betragtes som alle andre værktøjer og de skal på lige fod med skruemaskiner og andre værktøjer gøre en forskel i hverdagen.

Derfor har IT-messen også fokus på det, man kan kalde standard-værktøjer. It-værktøjer som er klar til brug og som ”blot” skal tages i brug.

- Dansk Byggeris IT-messe har fra starten været målrettet Dansk Byggeris medlemmer, fordi det er vigtigt for os at vise medlemmerne de muligheder, it-værktøjerne giver. Vi er derfor også utroligt glade for, at så mange af vores medlemsvirksomheder har valgt at besøge it-messen igennem de senere år. Vi evaluerer hvert år it messen for at sikre, at den hele tiden matcher de forventninger de besøgende har. Det er vigtigt at de besøgende håndværks- og entreprenørvirksomheder får et konkret udbytte med hjem fra it- messen siger Michael H. Nielsen, direktør i Dansk Byggeri.

Positiv evaluering
Når deltagerne bliver spurgt ind til, hvorfor Dansk Byggeris it-messe er så god, fremhæver de blandt andet, at messen skaber et godt overblik, at du kan få alle dine spørgsmål besvaret ét sted, og at du går derfra med nogle gode kontaktmuligheder.

Virksomhederne har følgende uddybninger bag deres evalueringer (uddrag)
• Gode kontakt- muligheder
• Gode udstillere og god forskellighed i leverandørerne
• Mulighed for at blive inspireret om nye programmer og løsninger
• It-messen præsenterer de nye og smartere løsninger

- Vi ser meget frem til at præsentere vores medlemmer for de nye muligheder, som it-værktøjerne giver. I år viser en god blanding af tidligere og nye udstillere hvilke nye funktioner, de tilbyder bygge- og anlægsbranchen.

Et besøg værd
Medarrangøren af messen, it-rådgivningsfirmaet BASIT fortæller, at man hvert år gør sig enormt umage med at vælge de rigtige it-leverandører til at være udstillere, fordi det handler om at finde en balance, som rammer det størst mulige antal besøgende.

- Der er sket meget på de 9 år, der er gået, siden Dansk Byggeris IT-messe løb af stablen for første gang. It-værktøjerne har udviklet sig i en utrolig fart og er lettere tilgængelige end nogensinde før. Man skal for eksempel ikke længere have sin egen server stående, man lejer i stedet for at købe IT-værktøjer, IT-udstyret er som skabt til byggepladser og servicebiler, og internettet kan tilgås alle steder fra, fortæller Martin Profit Jakobsen, adm. direktør i BASIT.

Mange har indkøbt it-værktøjer til mange dele af deres arbejdsprocesser. Nu handler det om at få it-værktøjerne implementeret i bund og få dem forankret i virksomhederne.
På årets IT-messe, som holdes den 4. februar i Taastrup og den 5. februar i Aarhus, er der i 2020 særlig fokus på implementering af IT-værktøjer. Så selvom man ikke står og skal bruge et nyt it-værktøj, er it-messen stadig et besøg værd.

Se programmet og tilmeld dig på www.danskbyggeri.dk/it-messe
Det er gratis for medlemmer af Dansk Byggeri at deltage mens andre er velkomne mod betaling af et deltagergebyr på 400,- kr. + moms per deltager.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111