23948sdkhjf

Snedkerne melder klar til DM

Snedkernes Uddannelser bliver ikke til at overse, når Bella Center i denne uge danner rammen om DM i Skills 2020.

Snedkernes Uddannelser og Træ- og Møbelindustrien satser endnu engang på at vise sig frem for hr. og fru Danmark og – ikke mindst – den generation af unge mennesker, der står foran valg af uddannelse.

Snedkernes Uddannelser deltager med fire konkurrencefag, nemlig maskinsnedker, møbelsnedker, bygningssnedker og møbelpolstrer. I alt er der 19 deltagere, som alle har kvalificeret sig til DM ved at deltage i regionale mesterskaber

Udover fire konkurrencestande – én for hver af de deltagende uddannelsesretninger – vil Snedkernes Uddannelser råde over et areal hvor lærlinge og nyuddannede vil give et indblik i, hvad maskinsnedkeren, møbelsnedkeren, bygningssnedkeren og møbelpolstreren egentlig laver ude på virksomhederne. 

Den nyeste teknologi til rådighed
Snedkernes Uddannelser startede forberedelsen allerede inden afslutningen af DM i Skills i 2019 i Næstved for at være klar i København.

Årets sponsorer

Igen i år står en lang række sponsorer bag snedkernes DM-deltagelse. Listen tæller:

Homag Danmark

Felder

Kalhave A/S

PA savværk

Riisfort

Risør Finér

Claudius Skum

Scanteam

Kyocera Unimerco

Festool

Der er atter engang lavet aftaler med mange sponsorer, og igen er det lykkedes at skabe rammerne om det største uddannelsesevent i Danmark.

Der opbygges 4 komplette værksteder, et til hvad fag, og blandt sponsorerne er Homag Danmark, som for niende gang leverer og installerer et komplet CNC-maskine til brug i konkurrencerne. Virksomheden stiller desuden medarbejdere til rådighed før og under Skills; alt sammen for at give eleverne mulighed for at prøve kræfterne med den nyeste teknologi.

De stationære maskiner stilles til rådighed af Felder, som deltager i samarbejdet omkring DM for femte gang. Virksomheden stiller desuden medarbejdere til rådighed før og under Skills, mens Kalhave A/S er sponsor på udsugning.

Derudover har rigtig mange af branchens organisationer og virksomheder støttet med kontante beløb.

Både sponsorerne og Snedkernes Uddannelser betoner vigtigheden af DM i Skills som et fremstød i en branche, som har svært ved at tiltrække nye lærlinge. Et støvet image og manglende kendskab er barrierer, som DM i Skills kan være med til at nedbryde.

– Vi har konstant ledige elevpladser som maskinsnedker. Men de unge kender Skills, og det er en god anledning til at vise dem, hvad de kan bruge uddannelserne til. Og DM i Skills kan på den måde være med til at få de unge til at i gang med en uddannelse i træ-og møbelindustrien, fortæller Ole Egemose fra Snedkernes Uddannelser. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11