23948sdkhjf

Hurtig levering hitter hos Outline

Der er fortsat fart over feltet i byggebranchen. Det er i hvert fald erfaringen hos Outline Vinduer, hvor man oplever en usædvanlig stor efterspørgsel på hurtig levering

Læs også: Buldrer frem i krisetid: Vinduesproducent har ansat 25

– Det har altid været vores Standard Levering, hvor man får leveret sine vinduer og døre på tre til fire uger, der har fyldt mest i vores produktion. Men vi ser i stigende grad en tendens til, at vi bliver nødt til at øge kapaciteten til vores Hurtig Levering-koncept, hvor produkterne bliver leveret på kun to uger, fortæller Jens Sørensen, direktør i Outline Vinduer.

Faktisk er efterspørgslen så stor, at vinduesproducenten har øget den andel, der bliver solgt med Hurtig Levering, med 50 procent, og dermed er man på den højeste andel nogensinde.

Ifølge Jens Sørensen er der flere forskellige forklaringer bag den stigende efterspørgsel på kortere leveringstid:

– Helt overordnet skyldes efterspørgslen naturligvis travlhed i byggebranchen. Der er stadig meget at se til, og derfor bliver der dels købt mere, og dels bliver hastighed i stigende grad et konkurrenceparameter. Derudover har vi i 2019 også øget det sortiment, vi har på Hurtig Levering, til nu også at omfatte skråelementer.

Læs også: Outline opper indsatsen i kampen om arbejdskraft

Tilbud på tre timer   
Jens Sørensen fremhæver desuden, at størrelsen på ordrerne og hastigheden, Outline behandler tilbud med, også spiller en væsentlig rolle. Vinduesproducenten har nemlig øget tilbudshastigheden på virksomhedens mindre ordrer, som typisk er den type ordrer, der bliver bestilt med Hurtig Levering-konceptet:

– Vi fokuserer i høj grad på at kunne give tilbud til kunden inden for kortest mulig tid, og her har vi netop øget tilbudshastigheden yderligere på små ordrer, så vi her kan give tilbud til kunden inden for bare tre timer. Og det har uden tvivl også haft betydning for det høje indeks på leveringskonceptet, da det typisk er de mindre ordrer, der bliver købt med Hurtig Levering, forklarer Jens Sørensen, mens han understreger, at den hurtigere tilbuds- og ekspeditionstid dog ikke går ud over leveringssikkerheden.

Den ligger stabilt over 99 pct., oplyser virksomheden, der dog ikke tager hele æren selv:

– Den høje leveringssikkerhed skyldes ikke alene, at vi har nogle fleksible medarbejdere, der producerer vinduer og døre døgnet rundt, men også, at vi har nogle dygtige samarbejdspartnere på fragtdelen. Her er skal fragtvirksomheden Visti Christensen også have en stor del af æren for den høje leveringssikkerhed i virksomheden, slutter Jens Sørensen.

Outline Vinduer har i dag tre leveringshastigheder; Standard Levering på tre til fire uger, Hurtig Levering på to uger og Lyn Levering på fire dage.

 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125