23948sdkhjf

Malingproducent opruster med byggecenter-chef

Miljømærket maling er eftertragtet i den danske byggebranche, og den stigende interesse har fået malingproducenten Beckers til at opruste sit team med den 46-årige salgskonsulent, Claus Jensen. Hans primære rolle bliver at styrke virksomhedens rådgivningsprofil over for både nye og eksisterende kunder.

- Min fornemmeste opgave bliver at danne gode relationer med vores kunder. Både ved at pleje de eksisterende og skabe nye. Jeg har en grundlæggende erfaring med virksomhedsdrift, som gør, at jeg kan hjælpe kunden med at optimere sin forretning bedst muligt, og på den måde er vi allerede kommet rigtig langt i en form for relation. Det gavner ingen bare at komme ud med en spand maling og sætte et prismærke på, fortæller Claus Jensen.

Solid erfaring fra byggebranchen
Claus Jensen kommer til Beckers med stor erfaring inden for salg og rådgivning overfor professionelle håndværkere. Han har været i byggebranchen siden 1999, hvor han de seneste 13 år har været butikschef i Stark.

- Jeg har et stort branchekendskab indenfor byggeri, som jeg kan bruge i min nye stilling. I mit tidligere arbejde har jeg primært været i dialog med murere, tømrere og entreprenører, så nu er det en lidt anden faggruppe. Men jeg kan alligevel drage stor fordel af min tekniske, byggefaglige viden. Jeg ved, hvad murene og tømrerne laver, inden malerne kommer til, forklarer Claus Jensen.

Beckers er kendt i branchen som en af de ledende malingproducent inden for miljømærket maling, og Claus Jensen ser i høj grad frem til at slå et slag for de mange produkter.

- Jeg glæder mig til at få nye udfordringer og til at lære de nye produkter at kende. Jeg kan allerede nu mærke, at der er en rigtig god energi og entusiasme omkring produkterne. Det er jo også vores egne produkter, og det giver et helt andet tilhørsforhold. Det er virkelig fedt, fastslår Claus Jensen

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.134