23948sdkhjf

GVL og kommune indgår forlig om svømmehal

Der er sat en stopper for en igangværende voldgiftssag mellem Frederikssund Kommune og G.V.L Entreprise A/S. Partnerne er blevet enige om et forlig, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Uenighederne har drejet sig om en ny svømmehal, der bygges syd for Frederikssund by. Svømmehalsbyggeriet har blandt andet været forsinket på grund af en sen byggetilladelse og en række praktiske forhold. Ansvaret for forsinkelserne og de tidsmæssige og økonomiske konsekvenser er det, man ikke har kunnet enes om. 

Det førte til en sag ved Voldgiftsnævnet for byggeri og anlæg, som har stået på siden juli 2019. Men kommunen og G.V.L, som er totalentreprenør på projektet, har arbejdet på at indgå en forligsaftale, og det er altså nu lykkedes, og derfor ophører voldgiftsagen. 

- Sammen med Frederikssund Kommune er det lykkedes at finde en løsning gennem en mæglingsproces, så en dyr og langvarig voldgiftssag undgås, og vi er glade for nu fuldt ud at kunne fokusere på at færdiggøre svømmehallen, lyder det fra G.V.L Entreprise.

Forliget betyder, at svømmehallen kan stå klar i løbet af august. 

- Jeg er meget glad for, at vi til sommer kan slå dørene op til den nye svømmehal. Vi har selvfølgelig været ærgerlige over forsinkelserne, men kan nu i kraft af den indgåede forligsaftale glæde os til, at svømmehallen snart tages i brug, siger borgmester John Schmidt Andersen (V).

Svømmehallen er en del af første etape af den kommende idrætsby, som også kommer til at byde på udendørs træningsområder med aktivitetsplads.

Selve svømmehallen kommer blandt andet til at indeholde et 25 gange 25 meter bassin med ti baner, et børne- og wellnessbassin, et børne- og øvelsesbassin samt et modstrømsbassin til teknisk træning og genoptræning.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094