23948sdkhjf

Rockwool får ny nordisk topchef

Frank Ove Larsen er ny adm. direktør for Rockwool Nordic. Han tiltræder stillingen den 1. april 2020.

Rockwool-koncernens nordiske forretningsenhed har kontorer i Danmark, Norge, Sverige og Finland samt fire fabrikker i regionen.

- Rockwool Nordics er en forretningsenhed i positiv udvikling med solide tal og et stort udviklingspotentiale. Mine ambitioner er at fortsætte og udvikle den positive retning, siger den nye nordiske topchef.

- Især det fokus og den interesse, vi i Norden oplever inden for grønne ambitioner, fokus på bæredygtighed og byggebranchens stigende krav til energieffektivitet gør, at jeg forventer, at det samlede isoleringsbehov i Norden vil stige, og det giver  Rockwool gode vækstmuligheder.

Frank Ove Larsen er 51 år. Han overtager rollen efter canadieren Rory Moss, der skal være adm. dir. for Rockwool i Nordamerika.

Ansættelsen af Frank Ove Larsen medfører ikke ændringer i selskabets Group-organisation, hvor CEO Jens Birgersson fortsat er i  spidsen for den internationale koncern.

24 år og flere direktørposter bag sig i Rockwool

Frank Ove Larsen har været i Rockwool-koncernen i næsten 25 år, senest som adm. dir. for Rockwool Technical Insulation, hvor han de seneste fem år har haft ansvaret for koncernens tekniske produkter til især marine- og proces-industrien.

Før dette var han adm. dir. i Rockpanel, der producerer facade-løsninger.

Frank Ove Larsen startede i Rockwool i 1995 og har bl.a. arbejdet med forretningsudvikling, logistik, produktion samt været udstationeret i Holland i en årrække, hvor han var international forretnings-direktør for Rockfon, der producerer akustiklofter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

3.147