23948sdkhjf

Tre års arbejde og 4.500 elementer venter Idealcombi

Idealcombi har indgået en aftale med entreprenørkoncernen NCC, hvor vinduesproducenten på Mors over de næste tre år skal levere omkring 4.500 vindueselementer og facadepartier. Der er både tale om faste vinduer, topstyrede vinduer, sidehængte vinduer, terrassedøre, dobbelt terrassedøre og facadedøre til projektet.

Det oplyser Idealcombi i en pressemeddelelse.

De mange elementer skal monteres på 503 rækkehuse fra 1960erne i boligområdet Albertslund Syd, som NCC skal energioptimere og bringe op til nutidens boligstandard. Entreprenørfirmaet har netop vundet hovedentreprisen på arbejdet, der startes op i februar og forventes afsluttet i 2023.

Og det er ikke første gang, at Idealcombi og NCC arbejder sammen omkring et stort projekt, eller i Albertslund.

Står på skuldrene af egne bedrifter
Idealcombi leverede også omkring 4.000 vindueselementer til en tidligere fase af renoveringen i Albertslund Syd, som omfattede 493 gårdhuse. Her stod NCC også for hovedentreprisen.

I løbet af projektet, der omfattede specialdesignede vindueselementer, blev logistikken fintunet og montagen optimeret. Det var medvirkende til, at NCC kunne færdiggøre mere end fem hjem om ugen og melde projektet færdigt et halvt år tidligere end planlagt.

Efter licitationen på næste fase i renoveringen af Albertslund Syd med 503 rækkehuse faldt ud til NCCs fordel, kunne partnerne glæde sig over, at samarbejdet kan fortsætte.

Specialdesignede vindueselementer
Bag rækkehusrenoveringen står bygherre Albertslund Boligselskab ved Bo-Vest. Wissenberg er totalrådgiver på sagen, og Vandkunsten og PME er underrådgivere.

Arkitektfirmaet Vandkunsten har designet en særlig detalje på facadepartierne, som er specielt tilpasset projektet. En særlig karmdybde muliggør fastgørelse i de eksisterende vægge på trods af, at en ny klimaskærm bygges udenpå de eksisterende facader.

På denne måde undgår man etablering af en traditionel indvendig elementlysning.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109