23948sdkhjf

Det er paskram: Mester Tidende øger fokus på tømrer- og snedkermestre

Læs det her: Første udgave af specialtillæg er på gaden
Hvis du er tømrer eller snedkermester - eller noget der ligner - så kan du godt glæde dig til at læse Mester Tidendes nye specialtillæg "Paskram."

– Tømrer- og snedkerbranchen er i hastig udvikling, og vi vurderer, at branchen har behov for et seriøst og målrettet abonnementsbåret medie, som tager udgangspunkt i branchens vilkår og muligheder, og som samtidig er i øjenhøjde med mestrene, siger chefredaktør Klaus Tøttrup, Mester Tidende.
Derfor er der fokus på både test af værktøj og håndværkerbiler, nye byggemetoder og -produkter samt på leverandører og producenter til branchen.

Med det nye specialtillæg vil Mester Tidende på et højt fagligt niveau orientere tømrer- og snedkermestrene om alt det, som sætter dem i stand til at agere effektivt på et omskifteligt og stærkt konkurrencepræget marked.

For at målrette tillægget til målgruppen og for at sikre et højt fagligt niveau har Mester Tidende indgået aftale med journalist Michael Rughede, som gennem de seneste 15 år har skabt tæt kontakt til branchen blandt andet som redaktør på et konkurrerende medie.

– Med Michael Rughede som tovholder har vi de bedste forudsætninger for at skabe et specialtillæg med indhold, som ingen andre medier i markedet kan matche.
Her kan tømrer- og snedkermestrene hente både faglig viden og inspiration om effektiv drift af virksomheden fra kontoret til byggepladsen, fremhæver Klaus Tøttrup og tilføjer, at selvom specialtillægget er målrettet mestrene, så må dygtige svende også gerne læse med.

Se Mester Tidendes nye specialtillæg Paskram her

Introtilbud: Abonnement på Paskram. Se her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.237