23948sdkhjf

Caverion køber højspændings-specialist

Caverion har underskrevet en aftale om at købe Gunderlund A/S.

Gunderlund blev grundlagt i 1956 og har altid fokuseret på opførelse og vedligeholdelse af det danske højspændingsdistributions- og transmissionsnet. Virksomheden har gennem årene løbende udviklet maskiner, udstyr og metoder, især til montagearbejde i svært tilgængeligt terræn.

I dag har Gunderlund et bredt sortiment af specialbyggede kraner og maskiner og betjener en landsdækkende kundekreds. Derudover har virksomheden et team af specialiserede teknikere, som har indgående viden og erfaring med en bred vifte af projekter og services leveret til de danske transmissions- og distributionsselskaber. Omsætningen i Gunderlund var på 3,2 mio. euro i 2018.

- Omdannelsen af verdens energisystemer kræver store ændringer i mange sektorer. Et af dem er elnet systemer, som skal gennemgå betydelige udvidelser og renoveringer i løbet af de næste 10-20 år, siger Carsten Sørensen, administrerende direktør i Caverion Danmark, i en pressemeddelelse.

- Caverion i Danmark har opereret i denne branche siden 1907 og har oplevet en stigende efterspørgsel på vores ydelser i de seneste år. Bæredygtighed er en hjørnesten i Caverions strategi, og med dette opkøb kan vi hjælpe med at fremskynde dekarboniseringen af vores miljø, fortsætter Carsten Sørensen.

Elsebeth Gunderlund, direktør og ejer af Gunderlund A/S frem til 9. marts 2020, ser store fordele i salget af virksomheden, der er blevet ledet af familien Gunderlund i tre generationer. 

- Vi driver en succesfuld forretning med mange års stærkt samarbejde med vores kunder. Vi oplever et voksende aktivitetsniveau på markedet og mener, at det nu er det rigtige tidspunkt for os at slå os sammen med en større virksomhed. Det er vigtigt for mig, at vores Gunderlund team bliver en del af et professionelt team og en virksomhed, som har indgående kendskab til branchen. Caverion har alt dette, og jeg er sikker på, at vi sammen kan levere endnu bedre projekter og services til vores kunder i fremtiden, siger Elsebeth Gunderlund.

Beløbet for købet er ikke offentliggjort.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109