23948sdkhjf

BNS-konkursen: Nærum-entreprenør overtager boligprojekt

Jönsson Entreprise skal færdiggøre 21 rækkehuse og 18 etageboliger efter entreprenøren B. Nygaard Sørensen gik konkurs i februar. 

Totalentreprisen på projektet Salamanderhusene i Hedehusenes byudviklingskvarter Nærheden er vundet i konkurrence med to andre entreprenører, skriver Jönsson Entreprise i en pressemeddelelse. 

– Vi har rigtig god erfaring og fine referencer indenfor denne type boligprojekter. Projektet vi overtager, er cirka 20 pct. færdigt, og vi går nu på med krum hals og et godt overblik for at samle alle tråde og færdiggøre projektet, som det oprindelig er tænkt, siger Thomas Normann, direktør i entreprenøren med domicil i Nærum. 

Kontrakten på de i alt 4.231 kvm er netop underskrevet. 

Parcel 5.4, hvor Salamanderhusene bygges, hører til stationskvarteret. Der opføres 21 rækkehuse og 19 etageboliger længst mod nord på parcellen. Bebyggelsen ligger i et område, hvor nærhed mellem mennesker og natur er sat i fokus, blandt andet med fælles køkkenhave og etablerede vandhuller.

Konkursen i B. Nygaard Sørensen

Entreprenørvirksomheden B. Nygaard Sørensen A/S i Herlev indgav torsdag den 30. januar 2020 egenbegæring om en konkurs ved Sø- og Handelsretten. 

Baggrunden var ifølge kurator Henrik Sjørslev, partner i advokatfirmaet DLA Piper, tabsgivende drift, der har drænet likviditeten. 

Virksomheden beskræftigede cirka 110 medarbejdere, da konkursbegæringen blev indgivet. De blev opsagt og suspenderet.

Sidst i februar overtog folkene bag LM Byg A/S og Pihl & Søn A/S alle immaterielle rettigheder og nogle af de igangværende byggeprojekter samt flere af de tidligere medarbejdere i det konkursramte firma.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141