23948sdkhjf

Byggecenter kører Magnussen i stilling

Bauhaus er hovedsponsor for LM Racing, der har kørt Jan Magnussen i stilling som én af mesterskabsfavoritterne i TCR Danmark
Jan Magnussen er LM Racings frontfigur i den nye motorsportsserie, TCR Danmark. Den tidligere Formel 1-kører og firedobbelte Le Mans-vinder er klar til udfordringen og glad for den fortsatte opbakning fra Bauhaus, som har været forbundet med den danske racerkører siden 2014.
- Jeg er utrolig glad for, at jeg fortsat skal køre i de velkendte røde og hvide Bauhaus farver – og nu i en helt ny serie. Sammen med LM Racing deler vi vindermentaliteten til altid at kæmpe for et topresultat, og vi satser naturligvis på en sæson, hvor vi kan tage teamet til podiet hver weekend, siger Jan Magnussen.

Fælles mål om at være bedst
Marketingchef i Bauhaus, Jesper Gaarde, ser også et match mellem Bauhaus’ værdier og den kampgejst, der præger Jan Magnussen:
- Vi går også altid efter at være de bedste på vores felt. Så det giver rigtig god mening at sponsere Europas mest vindende racerkører. Jan Magnussen er kendt for at være topprofessionel i sin tilgang til sin sport, og det samme er vi hos Bauhaus overfor vores kunder, siger Jesper Gaarde.
- Jan Magnussen kan trække publikum til racerbanen, og der vil helt sikkert være en del Bauhaus kunder med. Der er et tydeligt sammenfald mellem vores kunder og motorsportspublikummet – og vi ser frem til at give dem nogle fantastiske oplevelser på banen i den kommende sæson, som vi har store forventninger til.

TCR – et nyt løb i Danmark
Jan Magnussen stiller op i TCR Danmark i den ene af LM Racings to Volkswagen Golf med 2,0-liters motor og 360 hestekræfter.
Den erfarne racerkører har indgået en ét-årig kontrakt med LM Racing og skal køre alle seriens syv løb i Danmark i 2020 med BAUHAUS logo på bil og dragt. Sæsonen flages i gang med første afdeling i weekenden den 18.-19. april på Jyllandsringen.
De motorsportsfans, der ikke kan overvære løbene direkte fra tribunerne, kan følge med på Kanal 5 og Eurosport, som sender live fra løbene.

RACERLØB FOR STANDARDVOGNE
TCR – forkortelse for Touring Car Racing – er en helt ny type serie i Danmark. Her er tale om standardvogne, som de fleste danskere kender – som Volkswagen Golf, Honda Civic og Seat Leon – men som alle er konstrueret til racerløb med bl.a. specialbyggede undervogne, kraftigere bremser og opgraderede motorer. TCR-serien er en verdensomspændende serie med lokale mesterskaber i mere end 20 lande samt et europamesterskab og ikke mindst verdensmesterskabet, WTCR.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109