23948sdkhjf

Opfordring til hr. og fru Jensen: Ring til din håndværker!

- Vi skal alle stå sammen om at få coronakrisen under kontrol - men ikke ved at sætte alt i stå. Det er tværtimod nu vi med omtanke skal gøre vores til at holde det kørende, der kan holdes i gang. På den måde er vi alle med til at begrænse, hvor mange der rammes økonomisk, eller mister deres job - og hvor store omkostninger vi derfor må bære i fælleskab.

Det siger Morten Frihagen, direktør i arbejdsgiverforeningen Dansk Håndværk, og fortsætter med en opfordring til især hr. og fru Jensen i parcelhusene og ejerlejlighederne:
- Så det er nu I skal ringe til jeres håndværker med de opgaver, I godt kan få lavet - også selv om det er små ting. På den måde er I med til at sikre, at færre medarbejdere skal sendes hjem, fordi alt går i stå.
- Og, forklarer Frihagen, I behøver ikke at være bekymret for besøget.
- Håndværkerne gør alt der skal til, for ikke at bringer jer eller sig selv i risiko for smitte. Håndværkeren giver ikke hånd, når han kommer, han holder afstand og han sørger for at arbejde alene i det rum, hvor opgaven skal udføres. Og er der opgaver udvendigt - på vinduer, taget eller carporten - så er det endnu en mulighed for at holde hjulene kørende, siger Morten Frihagen.

- Og I tilmed kan være fleksibel, så hjælper det endnu mere. Forklar, at opgaven kan løses når det passer virksomheden bedst i den nuværende situation. Om det er i morgen eller om 14 dage betyder måske ikke så meget for jer, men på den måde åbner I endnu en mulighed for at virksomheden kan fordele det arbejde, der trods alt er, så flest mulige beholder deres job, understreger Morten Frihagen.
- Desværre så vi, at nogle kunder i de første dage af krisen afbestilte opgaver. Det er trist, fordi de små virksomheder har problemer nok i forvejen.

Så hvis du vil gøre dit til at holde hjulene i gang, så er det altså nu du skal ringe til din håndværker. Sammen holder vi Danmark kørende, pointere Dansk Håndværks direktør..
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158