23948sdkhjf

Limtræsdirektør: Vi har fuldt tryk på kedlerne - endnu

Hos Vinderup Træindustri, VTI, har man taget sine virusrelaterede forholdsregler, men holder kampgejsten og optimismen oppe.

– Det går jo egentlig sådan okay efter omstændighederne, lyder det fra adm. direktør Jacob Wernberg.

Han fortæller, at man som i en lang række andre virksomheder har sendt de funktionæransatte hjem at arbejde, men produktionen kører med det sædvanlige treholdsskift.

– Vi tager selvfølgelig vores forholdsregler, sørger for ikke at komme for tæt på hinanden og spiser frokost på skift, men vi kører egentlig fuldt tryk på kedlerne og har faktisk pænt travlt, slår han fast.

Som situationen ser ud nu, forventer Jacob Wernberg derfor ikke, at det bliver nødvendigt med afskedigelser, men han understreger, at meget kommer til at afhænge af virusudbruddets varighed. Og selvom man indtil videre ikke har oplevet, at corona har lagt en dæmper på efterspørgslen, forventer limtræsdirektøren, at det kommer.

– Vi eksporterer jo en del til Ikea i lande, hvor detailhandlen nu er lukket ned (Spanien, Italien og Frankrig, red.), så der vil helt sikkert ske et fald, lyder det fra Jacob Wernberg.

Ikke desto mindre er optimismen intakt hos den vestjyske limtræsproducent, og ifølge direktøren er det vigtigt at bevare troen på, at situationen vil løse sig.

– Det er en omfattende og alvorlig situation, men jeg tror, det er vigtigt, at man holder fast i en positiv tilgang og tror på, at det relativt hurtigt vil løse sig – vi så jo et marked i vækst indtil for blot få uger siden, og det må man ikke glemme, slår Jacob Wernberg fast.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094