23948sdkhjf

Få gratis corona-krise hjælp af erhvervsfolk, mester !

Små og mellemstore virksomheder i hele landet kan få gratis råd og vejledning gennem Early Warning-programmet. Programmet giver gratis adgang til en sparring, som er velafprøvet i forhold til at hjælpe virksomheder, som oplever bump på vejen eller allerede er i økonomisk krise.

- Hvis små og mellemstore virksomheder oplever tegn på krise som følge af Corona-situationen, står vi klar med rutinerede konsulenter, et korps af 80 frivillige erhvervsfolk, der kan hjælpe uden beregning, samt en kreds af insolvensadvokater, der også kan træde til, siger direktør Erik Krarup, Erhvervshus Midtjylland, der er national tovholder på det landsdækkende Early Warning-program.
Corona-krisen kan allerede nu mærkes på antal henvendelser til Early Warning.

- Vi mærker allerede nu en øget efterspørgsel efter hjælpen, og vi er klar til at hjælpe. Når virksomheder kontakter os, vil de i første omgang få en telefonsamtale med en af vores erfarne konsulenter, som vil skabe sig et første overblik over karakteren af de udfordringer, virksomheden har. Næste skridt er typisk, at vi på et telefonmøde vil gennemgå og drøfte virksomhedens situation og skabe overblik over mulige indsatser og løsninger, og ofte vil virksomheden derefter blive tilbudt rådgivning af en af vores erfarne frivillige rådgivere, siger Erik Krarup.

Early Warning har eksisteret siden 2007 og har siden da hjulpet mere end 6.000 virksomheder.
- Alle konsulenter og langt hovedparten af de frivillige rådgivere og insolvensadvokaterne har meldt ind, at de er ekstra parate til at yde hjælp i den kommende tid. Det er vi rigtig glade for, meget tyder desværre, at der bliver brug for deres hjælp, siger Erik Krarup.

Blandt de økonomiske problemer, som Corona-krisen kan bevirke for virksomheder, er:
• Medarbejdere sendes i karantæne
• Kunder annullerer ordrer
• Omsætningen falder, måske drastisk
• Kunder frabeder sig besøg af sælgere
• Øget pres fra debitorer og kreditorer
• Kan ikke modtage underleverancer


Early Warning tilbyder hjælp og sparring om, hvordan virksomhederne kommer bedst igennem krisen. Hjælpen er gratis, uvildig og fortrolig. Kontakten til Early Warning foregår via landets seks Erhvervshuse.
Early Warning er finansieret Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og landets seks tværkommunale Erhvervshuse.

Her akn du læse mere om mulighederne for at få hjælp
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11