23948sdkhjf

Konkursramt modulbygger genopstår

BM Byggeindustri genopstår i nyt selskab, meddeler Hobro-virksomheden i en pressemeddelelse. 

Ledelsen hos den nordjyske modulbygger tog for to uger siden konsekvensen af udsigten til søgsmål i størrelsesordenen 30 - 40 mio. kr. forbundet med MgO-pladesager og indgav en konkursbegæring. 

Dengang lød det fra både direktør og medejer Tom Mikkelsen og medejer og bestyrelsesformand Poul Mikkelsen, at man arbejdede hårdt på at få en ny virksomhedskonstruktion på benene. Operationen er nu lykkedes.

Rettidig omhu og hastesager
Ved konkursens den 9. marts blev firmaets dengang cirka 120 timelønnede medarbejdere og 40 funktionærer sendt hjem. I opstartsfasen har firmaet taget 40 mand ind til at sikre terminer på igangværende byggerier, lyder det nu. 

– Ved at udvise rettidig omhu over for bygherrer og løse hastesager forsøger BM Byggeindustri at fortsætte det professionelle og kompetente arbejde fra før konkursen. Der videreføres en del nye og igangværende projekter i det nye selskab, fremgår det i pressemeddelelsen. 

I udmeldingerne efter konkursen lød det, at konkursbegæringen ikke hang sammen med driftsmæssige problemer, samt at firmaet før konkursen havde igangværende projekter til en værdi af 250 mio. kr. Hvor mange af disse, der videreføres, er ikke oplyst. 

BM Byggeindustri bliver i Hobro
Virksomheden forbliver i de kendte rammer på Lupinvej 18 i Hobro i de samme bygninger som det tidligere firma. Her vil firmaet også fremover fortsætte med præfabrikerede moduler i hallerne i Hobro. 

Tom Mikkelsen fortsætter som direktør i selskabet, og Poul Mikkelsen fortsætter som bestyrelsesformand og medejer. 

Det nye BM Byggeindustri får en egenkapital på 18 mio. kr. 

- Vi er selv meget ærgerlige over, at vi sammen med mange andre står med ansvaret for nogle materialer, som vi har anvendt i god tro, og beklager meget de gener som konkursen har betydet for vores samarbejdspartnere, slutter pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078