23948sdkhjf

Fantastisk: Brug din mobiltelefon som batteri på boremaskinen

Nu er det snart slut med at sætte batterier til akku-værktøjet i laderen. Fremover kan du nemlig bruge din mobiltelefon som batteri til alle former for akku-værktøj, lige fra bore-skruemaskinen og slagnøglen til vinkelsliberen og bajonetsaven. Og det er vel at mærke på tværs af fabrikater.

Du skal blot have en adapter, som du montere din mobiltelefon i. Adapteren er universel og passer til alle former for akku-maskiner uanset fabrikat. Adapteren klikkes på din akku-maskine dèr hvor du ellers ville have klikket dit batteri på – og vupti, så er maskinen klar til brug. Og den vejer en hel del mindre med mobiltelefonen som batteri end med et traditionelt batteri

Mobiltelefonens batterikraft overføres trådløst til akku-maskinen. I dag indeholder alle akku-maskiner avanceret teknologi og det betyder, at du også kan trække data ud af din maskine i form af hvor længe den har arbejdet, hvor den har arbejdet henne (her bruger maskinen mobiltelefonens GPS) og hvem der har betjent maskinen.

Og når telefonen ringer, så kan du naturligvis besvare opkaldet som du plejer. Enten via din trådløse øresnegl eller ved simpelthen at tage maskinen op til øret.

Det er det kinesiske firma Vision of Battery Technology Inc., der har udviklet teknologien. Virksomheden er i fuld gang med at udvikle en speciel solcellefolie som kan klistres på akku-maskiner, så de fremover kan køre på solcellekraft. Med din mobiltelefon monteret på din akku-maskine med påklistret solcellefolie vil du også kunne oplade din mobiltelefon mens du arbejder.

Desværre må du vente et års tid på den nye teknologi. Adapteren og solcellefolien er først i de danske butikker omkring den 1. april næste år

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.077