23948sdkhjf

Skurvogne og pavilloner kan hjælpe institutioner og skoler

Når institutioner og skoler åbner for de mindste børn efter påske, er det vigtigt, at børnene og deres lærere har plads omkring sig. Det er dog ikke alle steder, at de fysiske rammer er til det. Men det er der råd for – med fleksible pavilloner, der kan indrettes og fungere som ekstra klasseværelser.

Det skriver Dansk Byggeri i en pressemeddelelse.

Anbefalingen fra myndighederne er, at hvis børnene sidder ved borde, skal de placeres, så der er to meter mellem hver. Men alligevel er mange forældre utrygge ved at sende deres børn i institution eller skole igen. Det vil mobile pavilloner kunne hjælpe på.
En moderne undervisningspavillon ligner til forveksling et rigtigt lokale med aircondition, isolering og et perfekt indeklima. Og i dag findes en række virksomheder indenfor materieludlejning, som udlejer meget fleksible løsninger og kan sætte pavillonerne op meget hurtigt.

- Vi vil gerne gøre vores til, at ikke mindst vores børn kommer så godt igennem coronakrisen som overhovedet muligt. En af de ting, som vi helt konkret kan bidrage med i den aktuelle situation er velegnede midlertidige løsninger på at skabe mere plads til både børn og voksne på landets institutioner og skoler. Løsninger som ikke bare er nødløsninger, men som er bygninger med masser af lys og luft. Pavillonerne er også nemme at gøre rent, og så kan de tilpasses og indrettes efter behov med blandt andet vinduer i børnehøjde og opstilles lynhurtigt, siger formand for Materielsektionen i Dansk Byggeri, Stine Egsgaard.

Pavilloner og kvalitetsskurvogne kan også opstilles i naturen, hvis for eksempel en institution vil etablere skovbørnehave for en del af børnene, lige som de kan stables oven på hinanden og også bruges til andre virksomheder, der har behov for mere plads til deres medarbejdere.


Liste over materieludlejerne i Dansk Byggeri

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094