23948sdkhjf

Efter opkøb: Bytømreren sætter nye mål

Den østjyske entreprenør- og servicevirksomhed Bytømreren gør klar til at håndtere større erhvervskunder fra afdelingen i Horsens. 

Servicedelen får en spand kul med ansættelsen af Christian Frederiksen som ny serviceleder. 

– Christian er ansat for at opbygge serviceaftaler og relationer til erhverv i Horsens og omegn, forklarer adm. direktør i Bytømreren, Simon Jæger, til Licitationen - Byggeriets Dagblad. 

– I Aarhus driver vi en tømrerforretning med meget fokus på erhvervsdelen, især service. Den del vil vi gerne tage med til Horsens i større omgang, end vi tidligere har gjort, uddyber han.  

Klar på målet
Bytømreren etablerede sig i Horsens i 2017 og styrkede sidste år sin position i byen med købet af aktiemajoriteten i tømrer- og snedkerfirmaet AJ Byggeservice. Med omkring 30 ansatte kan Horsens-afdelingen – ligesom hovedkontoret i Aarhus – tage hånd om både service-, forsikring- og entrepriseopgaver. 

Omsætningsmål for servicedelen og afdelingen i Horsens er Simon Jæger med egne ord ”ked af at slynge ud”, men er klar på, hvad firmaet skal være: 

– Vi har et mål om at være erhvervsvirksomhedernes foretrukne samarbejdspartner i Horsens.

Skal udnytte sit netværk og udbygge firmaets
Christian Frederiksen har mange års erfaring indenfor byggebranchen, som han nu skal bringe i spild for at få kundeporteføljen til at vokse og varetage de større erhvervskunder i Horsens. 

– Jeg har fulgt Bytømreren på sidelinjen igennem årene, og virksomheden seneste indtog i Horsens. Det er en virksomhed, som har gennemgået en imponerende vækst, og jeg er begejstret over, at jeg nu også er en del af teamet, siger Christian Frederiksen.  

Daglig leder i Bytømrerens Horsens-afdelingen er fortsat Jens Arne Pedersen, den tidligere hovedaktionær i AJ Byggeservice. 

Stærkt samarbejde blandt veletablerede virksomheder
Bytømreren har i dag 180 medarbejdere fordelt over tre forretningsområder og på tre lokationer; Aarhus, Odder og Horsens. 

AJ Byggeservice i Horsens har mange års erfaring indenfor snedker- og tømrerarbejde, hvor de løser nybygnings- og tilbygningsopgaver samt service- og vedligeholdelsesopgaver for boligforeninger og erhverv i Horsens-området.   

Kort tid efter Bytømrerens opkøb af aktiemajoriteten sidste år, flyttede firmaet sin forsikring-afdeling ind på Vangevej i Horsens, hvor AJ Byggeservice har haft kontor og snedkerværksted i mange år. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109