23948sdkhjf

NCC genvinder stor rammeaftale under København

Hofor, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, og NCC fortsætter samarbejde om vandledningsarbejder i mindst 20 måneder. 

Entreprenørkoncernen har netop vundet en rammeaftale om vandledningsarbejder, der løber over de nævnte måneder, og som omfatter arbejder for anslået 40 mio. kr. om året. Og det kan blive til endnu mere for NCC. Aftalen indeholder således option på yderligere seks år, skriver NCC i en pressemeddelelse.   

Aftalen omfatter vandledningsarbejder i forbindelse med renovering, omlægning og anlæggelse af nye vandledninger. 

Hofor har udbudt aftalen om vandledningsarbejder i to dele, hvor denne ene rummer vandledninger i Københavns Kommune, mens den anden rummer arbejde i kommuner uden for København. For NCC er der tale om et glædeligt gensyn med den københavnske undergrund. 

Noget særligt ved at arbejde i de små gader
Før tildelingen af den nye rammekontrakt har entreprenørvirksomheden via to rammekontrakter på fire år ad gangen arbejdet med vandledninger for Hofor, så det er med otte års erfaring i bagagen, at der tages hul på arbejdet i en ny periode. 

– Der er noget særligt ved at arbejde i de små gader inde i City og ude i brokvartererne, siger afdelingschef i Vand & Afløb hos NCC Danmark, Kim Petersen, i pressemeddelelsen. 

– Men det stiller også krav til os, fordi der ofte skal arbejdes i trafikerede områder med begrænset plads. Det er dog noget, vi har stor erfaring med, tilføjer han. 

Der er 50-70 medarbejdere på opgaven, som de sidste to år har opnået tæt på 700 dage uden ulykker med fravær. Det kan synes ufarligt at renovere vandledninger, men der er al mulig grund til at være skarp på sikkerheden, idet arbejdet ofte foregår mellem fortov, cykelsti og vej, lyder det fra NCC.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109