23948sdkhjf

Varmepumpeekspert lukker afdeling med 40 ansatte i Esbjerg

Victor DST er i de senere år gået fra at være en produktionsvirksomhed til at være en projektvirksomhed, hvilket er den væsentligste årsag til, at virksomheden lukker sin afdeling i Esbjerg og samler sine aktiviteter i Frederikshavn.

Det skriver Kanal Frederikshavn.

- I Esbjerg har vi en meget stor værkstedskapacitet, som er velegnet til volumen produktion og mange timelønnede medarbejdere, men vores store ordrer på varmepumper betyder, at vi nu er blevet en virksomhed, hvor medarbejdere med en stor teknisk viden fylder mere og mere. Den udvikling forventes at fortsætte i fremtiden, og med en usandsynlig genindtræden i olie- gasmarkedet indenfor en overskuelig tidshorisont, er det set i det lys, at vi lukker vores afdeling i Esbjerg, og jeg vil kalde det rettidig omhu, siger direktør i Victor DST Ole Nygaard.

Victor DST beskæftiger i alt 175 medarbejdere – heraf cirka 40 i Esbjerg. Ole Nygaard håber, at der bliver plads til en del af de ansatte fra Esbjerg i Frederikshavn. 

Afdelingen i Esbjerg lukkes ned i løbet af efteråret. 

I følge Kanal Frederikshavn er der sorte tal på bundlinjen, en god likviditet og en godt fyldt ordrebog, så det er udelukkende skiftet fra produktions-virksomhed til projektvirksomhed, der er årsagen til lukningen. 

Victor DST har i de seneste år vendt fokus fra olie- og offshoreindustrien til mere landbaserede aktiviteter. I dag udgør produktion og opsætning af varmepumper til fjernvarmesektoren uden sammenligning det vigtigste forretningsområde i Victor A/S.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125