23948sdkhjf

Erfaren brancheprofil til vækstivrige Platform.as

Platform.as, som i konkurrence med traditionelle stilladser udlejer mobile arbejdsplatforme til entreprenører, har fået en ny mand ombord i bestyrelsen; Lars-Christian Brask, som blandt andet er tidligere formand i Pihl & Søn og LM Byg. 

Det oplyser Platform.as i en pressemeddelelse. 

Casper G. Knudsen, adm. direktør i Platform.as, er - ikke overraskende - begejstret den nye profil i bestyrelsen:

– Jeg synes, det er et stort scoop, at vi kan tilføje en person som Lars-Christian Brask til vores virksomhed. Det fortæller en historie om, at vores hårde arbejde over de sidste par år har båret frugt, og at vi har formået at skabe et navn for Platform.as, siger han i pressemeddelelsen. 

Træder væk fra sidelinjen
Sideløbende med sin plads i bestyrelsen i Platform.as udfylder Lars-Christian Brask også en stilling som byrådsmedlem i Roskilde Kommune.

– Jeg må indrømme, at jeg har fulgt lidt med på sidelinjen de sidste par år og set Platform.as’ udvikling på markedet, lyder det fra Lars-Christian Brask. 

– Jeg er glad for, at jeg nu kan træde væk fra sidelinjen og ind i en virksomhed, hvor ambitionerne, potentialet og mulighederne er store, tilføjer han.

En branche og virksomhed, der aldrig står stille
Platform.as to afdelinger i henholdsvis Ishøj og Aarhus, 400 platforme og flere store heavy duty-hejs og beskæftiger 55 medarbejdere og har en omsætning på omkring 100 mio. kr.

– Vi har kun skrabet overfladen i forhold til vores markedspotentiale, og vi forventer, at væksten vil fortsætte de kommende år, siger Casper G. Knudsen om udsigterne for platformfirmaet.

Han er dog helt klar over, at det er nødvendigt at tilpasse og udvikle sig i en branche, der konstant er i udvikling og hvor konkurrencen er hård, hvis firmaet skal beholde førertrøjen: 

– Vi har i dag et meget stærkt fundament at operere ud fra, men for at fastholde det momentum, skal vi blive ved med at udvikle os. Her kommer Lars-Christian Brask med et nyt mindset, friske ideer og en solid baggrund fra både LM BYG A/S og Pihl & Søn, som kan skubbe os yderligere i den rigtige retning.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141