23948sdkhjf

Emhætte-gigant på vækstrejse: På vej mod fordobling af omsætningen

Ny nordisk aftale giver markant omsætningsvækst for Eico
Eico, der i Danmark er markedsledende inden for emhætter, har netop indgået en aftale med en af Europas største hvidevareproducenter, Vestel, der blandt andet producerer de kendte hvidevarebrands Sharp og Vestfrost. Eico bliver dermed branddistributør af produkterne på nordisk niveau – altså i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

- Aftalen repræsenterer en af de største og mest skelsættende aftaler, der er indgået i Eicos snart 40-årige historie og er dermed en strategisk mulighed og gamechanger på et niveau, vi ikke tidligere har set. I et 1-3 års perspektiv vil den medføre en vækst i omsætningen på mellem 50 og 100 pct.. Derudover forventer vi at vækste medarbejderstaben i samme periode på mellem 30 og 40 procent, udtaler Michael Jacobsen, CEO i Eico og fortsætter:

- Intentionen med aftalen er at fastholde og videreudvikle den i forvejen stærke position, som Eico har i de nordiske lande. Det er den strategiske betydning af aftalen, der er vigtigst for os i Eico, men samtidig er det en fundamental forudsætning, at vi bevarer vores kerneværdier og det renommé, vi har opbygget gennem mange år med henblik på høj service og nærvær.
Vi vil fortsat tilbyde kvalitetsprodukter inden for samtlige produktkategorier og kundesegmenter, men aftalen med Vestel vil styrke vores kunderelationer yderligere, da vi nu bliver leveringsdygtige inden for en endnu stærkere og bredere produktportefølje. Det vil give vores kunder en række synergieffekter i forhold til indkøb, og samtidig vil aftalen styrke os internt i Eico i relation til at være en ledende leverandør inden for både emhætter, vinkøleskabe og hvidevarer.

Vestel, der har valgt Eico som nordisk partner, er en af Europas ledende producenter af hvidevarer. Virksomheden beskæftiger 16.000 medarbejdere.

Ifølge CSO i Eico, Niels Poulsen, er samarbejdsaftalen med Vestel nøje gennemtænkt.
- For både forhandlernettet og slutkunden betyder aftalen helt konkret, at vi nu er i stand til at levere hele ”hvidevarepakken”, hvilket forenkler og effektiviserer kundens processer.
Produkterne fra Sharp og Vestfrost er kendte kvalitetsbrands til yderst konkurrencedygtige priser, og vi forventer, at aftalen tilfører omkring 100 nye produkter til vores sortiment. For os som virksomhed bidrager dette naturligvis også til nogle nye og unikke muligheder, for eksempel i forbindelse med leverancer til bolig-projektsalg, hvor vi får nogle markant stærkere kræfter, siger Niels Poulsen, CSO i Eico.
Læs mere om: Eico
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094