23948sdkhjf

Se video: Bæredygtigt til overkroppen

Bæredygtige T-shirts, sweatshirts og poloshirts af økologisk bomuld og plastikflasker
Så er der et bæredygtigt alternativ til de konventionelle bomulds- eller polyester T-shirts, sweatshirts og poloshirts . Mascot lancerer således ti overdele, nemlig T-shirt, poloshirt og sweatshirt til mænd og kvinder i to materialekompositioner. Overdelene er tilgængelige i op til seks forskellige farver og kan tydeligt genkendes ved, at produkterne er mærket med et Sustainable-logo.

Økologisk bomuld er dyrket uden brug af pesticider og andre giftstoffer. Dette er bedre for både landbrugsjorden og for landmændene, der dyrker bomulden. Den genanvendte polyester er lavet af plastikflasker og andre allerede brugte plastprodukter, som er indsamlet, vasket, nedbrudt til granulat og spundet til nye polyestergarner.

På den måde bliver plastikaffald genanvendt til en ny ressource i Mascots seneste lancering. De bæredygtige overdele bliver også leveret i produktposer lavet af 100 pct. genanvendt plastik. På den måde genanvendes en brugt ressource i stedet for at der produceres nye. Se hvordan processen foregår i videoen her:






Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095