23948sdkhjf

Efter Corona-aflysning: Årets Håndværker-fest på Facebook LIVE

Selvom Award-eventen Årets Håndværker, som så mange andre arrangementer, er bukket under for Corona-reglerne om, hvor mange man må være forsamlet, så vil kåringen af de bedste håndværkere blive gennemført.
Det oplyser Mads Teissøe fra smiley-portalen anmeld-håndværker.dk.

- Det er vigtigt for os og vores partnere at fastholde Årets Håndværker som en gallaevent i 2020. Eventen er blevet en vigtig milepæl i byggeriet og er med til at sætte et positivt aftryk hos danskerne om byggeriet. Vi har derfor valgt at afholde awardshowet online, så vinderne kan anvende titlen og fordi vi ikke tror, at det kan lade sig gøre at mødes næsten 2.000 mennesker i Cirkusbygningen i København før meget sent i år, siger Mads Teissøe.

- Det handler jo ikke længere alene om den enkelte håndværksvirksomhed der bliver vinder af kategorierne i Årets Håndværker.
Det handler for os om hurtigst muligt at skabe opmærksomhed på alle de dygtige håndværkere der er klar til at tage fat lige så snart vi er klar igen, så vi kan give branchen positiv opmærksomhed, når hjulene igen får lov at køre i samfundet, siger Mads Teissøe.
- Vores vært, Adam Duvå Hall, kendt fra bl.a. ”TV2 Go’ morgen Danmark” styrer os gennem programmet og uddeler statuetterne sammen med vores partnere – enten i studiet eller live med på video, oplyser Mads Teissøe.

Pynt værkstedet til gallafest
Han opfordrer finalisterne til at samle firmaets medarbejdere og familier på værkstedet eller hjemme og tænde op i grillen med lækre bøffer, alt afhængig af forsamlingsforbuddets størrelse, og følge kåringen

- Opstil et stort SmartTV der viser udsendelsen Årets Håndværker og pynt jeres lokale i bedste gallastil.
Der vil være konkurrence om flotte præmier, for bedste og mest kreative galla udsmykning.
Under awardshowet vil flere af finalisterne blive ringet op under udsendelsen og medvirke live fra mobil eller web kamera, fortæller Mads Teissøe.

Gulvmand ruller den røde løber ud
Den opfordring har indehaveren af Flex Gulvservice i Ølstykke, Lars Hendrichsen, tænkt at følge:
- Det er selvfølgelige ærgerligt, at man ikke kan holde den store event i Cirkusbygningen. Det har vi glædet os til længe, siger Lars Hendrichsen.
Han har vundet titlen som Årets Gulvmand i 2014, 2015, 2017 og 2019 – og er også i finalen til at vinde titlen i 2020.

- Vi har siden vi vandt første gang i 2014 fyldt en partybus og er kørt til festen i Cirkusbygningen. Det kan vi jo ikke i år. Til gengæld indretter vi værkstedet i Ølstykke med rød løber og vores vinderstatuetter fra de tidligere år og følger kåringen på TV og laver en fest ud af det, siger Lars Hendrichsen.

Årets Håndværker afholdes den fredag 12. juni 2020 kl. 18:00 på Facebook LIVE - https://www.facebook.com/anmeldhaandvaerker/ og der sendes direkte fra Cirkusbygningen

Her er programmet
• Kl. 17:00 Rødløber digitalt
• Kl. 18:00 ÅRETS HÅNDVÆRKER®
• Kl. 20:00 Tak for i aften + Afterparty med DJ
• Kl. 21:00 Signal lukker

Se listen over hvem der kan blive Årets Håndværker i de mange kategorier her


Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109