23948sdkhjf

Nyt 80.000 kvm logistikcenter i Trekantområdet

MG Park Fredericia er navnet på det næsten 80.000 kvm store logistikcenter, som det internationale ejendomsudviklings- og investeringsfirma MG Real Estate opfører i trafikknudepunktet Taulov ved Fredericia. 

Det oplyser Colliers, som sammen med CBRE er mæglere i sagen, i en pressemeddelelse. 

Det store lager- og distributionscenter er beliggende ved E20 og E45 med kort afstand til både godsterminal og havne. Logistikcentret vil kunne huse op til ni virksomheder og vil kunne anvendes til diverse forretningsformål, herunder logistik, e-handel, distribution og produktionsvirksomheder.

Investor fortsætter byggeri
MG Real Estate, som fremhæver fokus på bæredygtighed som en af ​​organisationens centrale søjler, har i en årrække opereret på det danske logistikmarked via bebyggelsen af Greve Distributions Center (GDC) som startede ultimo 2017. GDC består nu af 30.000 kvm færdigbygget lager faciliteter.

– Den stigende interesse for moderne logistik- og lagerbyggerier i Danmark gør vi fortsætter vores strategiske tiltag i henhold til spekulativt byggeri både i GDC samt MG Park Fredericia, udtaler commercial manager Nordics, Christopher Wiingaard Thomsen, hos MG Real Estate, i pressemeddelsen.

 

– Trods nedlukningen af det danske samfund under covid-19 krisen har vi forsat oplevet stor aktivitet fra potentielle lejere, tilføjer han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094