23948sdkhjf

Nyt trævindue kommer på A-holdet

Vinduesproducent ruster sig til lavenergimarked med nyt trævindue
I forbindelse med stramningerne af bygningsreglementets energikrav til nyt byggeri i 2020 arbejder flere af landets byggevirksomheder lige nu med produktudvikling, så de skærperede krav kan imødekommes. Det gør sig også gældende for vinduesproducenten Outline Vinduer i Farsø, som senest kom på banen med et nyt træ/alu-vindue i et meget slank design, Daylight, der havde den usædvanlige kombination, hvor 2-lags glas blev kombineret med energimærke A.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse

Vinduesproducenten klar med et nyt produkt, der har energimærke A og således matcher de nye krav. Det drejer sig om virksomhedens trævindue, som nu kan fås med 3-lags glas og dermed også en endnu bedre isoleringsevne end virksomhedens eksisterende 2-lags trævindue.

Det betyder samtidig, at Outline nu kan tilbyde et komplet produktprogram i træ, som blandt andet også omfatter foldedøre og dobbeltrettede hæveskydedøre med både 2- og 3-lags glas:
- Det betyder ikke alene, at vi er et stort skridt i den rigtige retning i forhold til at imødekomme kravene i det nye bygningsreglement, men også at vi udvider vores produktpalette yderligere, fortæller Outline Vinduers salgschef, Claus Petersen Koch.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063