23948sdkhjf

Han er ny konsulent for værktøjsproducent på Syd- og Vestsjælland

Den 2. juni startede Søren Hurup, der er bosat uden for Holbæk, som ny konsulent hos Festool Danmark. Han bliver dermed kontaktperson for værktøjsproducentens forhandlere på Syd- og Vestsjælland.

Søren Hurup har tidligere arbejdet som ekstern sælger og har som selvstændig drevet et byggemontagefirma, hvor han har været med i mange renoveringsprojekter. Han ser frem til at lære forhandlerne at kende og er topmotiveret for at fortælle om Festool.

- Da jeg første gang købte værktøj fra Festool, fandt jeg med det samme ud af, at det passer perfekt til mig. Det har nemlig lige de ekstra detaljer, som gør en nørdet håndværker som mig varm om hjertet. Det er min ambition at gøre Festools forhandlere i mit område til endnu bedre ambassadører, så de kan motivere kunderne til at tage endnu mere af Festools værktøj ned fra hylderne, siger Søren Hurup.

Privat bor han med sine to teenagere i et bindingsværkshus med stråtag lidt uden for Holbæk, som han nyder at gå og sætte i stand. Søren Hurup har også en stor interesse for træskibe:

- Når jeg ikke arbejder, vedligeholder jeg et sejlskib, der er lavet at træ. Jeg er nok lidt en træskibstosse, der elsker at gå og nørde med istandsættelse og vedligeholdelse, siger han

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109