23948sdkhjf

Dansk Byggeri får ny mand på klippeø

Anders Hjorth Jensen er ny regionskonsulent for Dansk Byggeri Bornholm
De lidt over 50 lokale bygge- og anlægsvirksomheder på Bornholm har fået ny regionskonsulent. Fremover vil det være Anders Hjorth Jensen, som virksomhederne skal henvende sig til, og som kommuner, erhvervsråd og uddannelsessteder skal samarbejde med.

- Jeg ser frem til at møde både de lokale virksomheder og de mange aktører i regionskommunen, på erhvervsskolerne, i folkeskolerne, businesscenteret og mange andre, der hver dag gør en stor indsats i forhold til blandt andet at gøre Bornholm til et godt sted at drive virksomhed, siger den nye regionskonsulent for Dansk Byggeri Bornholm Anders Hjorth Jensen og tilføjer:
- Vi har en stor opgave i forhold til både at få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse og få flere kvinder til at vælge en fremtid i branchen. Både folkeskoler og Campus Bornholm gør en stor indsats her, og jeg glæder mig til at samarbejde med dem.

Anders Hjorth Jensen har i en årrække været branchechef for Gulvbranchen i Dansk Byggeri, så han kender både bygge- og anlægsbranchen og flere af de lokale virksomheder.

- Lige nu og her har coronakrisen ramt store som små virksomheder overalt i samfundet, og desværre kommer den situation nok til at præge vores samarbejde et godt stykke ud i fremtiden. Regionskommunen har heldigvis vist, at den gerne vil hjælpe virksomhederne med at holde fast i de ansatte ved at fremrykke betalinger og byggeprojekter. Det vil uden tvivl gøre en stor forskel på den lange bane, siger Anders Hjorth Jensen, Dansk Byggeri Bornholm.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078