23948sdkhjf

Danske Byggecentre: Sommerpakke bør suppleres med håndværkerfradrag

Danske Byggecentre støtter op om genopretningsaftalen, og glæder sig over udsigten til, at der sættes gang i danskernes forbrug, og at folketinget aktivt styrker danske eksportvirksomheder, der er så afgørende for den danske økonomi og beskæftigelse.

Det skriver Dansk Byggecentre i en pressemeddelelse.

- Jeg synes, det er fornuftigt, at regeringen nu udbetaler dele af danskernes indefrosne feriepenge, så forbruget stiger i vejret, og økonomien holdes i gang. Jeg håber selvsagt, at danskerne vil bruge pengene på at forbedre deres hus eller lejlighed, så vi kan sikre beskæftigelsen i branchen og samtidig forbedre kvaliteten af den danske boligmasse, siger adm. direktør Palle Thomsen, Dansk Byggecentre.


Han fremfører samtidig et forslag, der på flere felter vil styrke dansk økonomi og beskæftigelse og sætte skub i den grønne omstilling:
- Jeg anerkender, at folketinget vil gå længere end dette, og jeg vil i den forbindelse slå et slag for at højne håndværkerfradraget. Som vi ved, vil sætte gang i beskæftigelsen og samtidig fremskynde den grønne omstilling, siger Palle Thomsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11