23948sdkhjf

Markedets første 350 mm batteridrevne kapsav

MILWAUKEE® lancerer markedets første batteridrevne 350 mm kapsav, der reducerer CO2- udledningen. Kapsaven er nomineret til Byggeriets Klimapris.

Størstedelen af det professionelle marked, der bruger en kapsav, anvender en i 350 mm klassen, derfor er det præcist den størrelse, som MILWAUKEE® har udviklet i MX FUEL™ serien, hvor værktøjet bytter benzin/olie ud med en helt ny batteriteknologi.

Verdens første batteridrevne 350 mm kapsav har kraft nok til at skære armeret beton og driftstid til, at skære 10 meter i 125 mm dybde på et batteri.

”Hver eneste sav kan spare miljøet for 332 kg CO2 om året. Hvis alle håndværkere i Danmark skiftede til batterimodellen, så ville det svare til CO2-udledningen fra 390 varevogne, der kører 10.000 km om året, som ville forsvinde fra vejene,” siger Henrik Lynggaard Nielsen, der er Nordic Trade Product Manager hos MILWAUKEE®.

Hos MILWAUKEE ® har de store forventninger til kapsaven og hele MX FUEL™ serien, fordi der i branchen, fra bygherres og politikernes side er stigende interesse for bæredygtigt og CO2-neutralt byggeri – både offentligt og privat.
Størstedelen af Danmarks CO2- udledning kommer fra byggeriet, og det er ambitionen, at dette skal reduceres med 50 % frem mod 2030.

”Med MX FUEL ™ har vi skabt en helt ny batteriplatform, som revolutionerer de mindre entreprenørmaskiner, der i dag bliver drevet af en benzinmotor eller fx en generator. Byggebranchen får dermed mulighed for at vælge ”emissionsfrie produkter”, når de vælger MX FUEL,” siger Henrik Lynggaard Nielsen.

Elværktøj skaber bedre arbejdsmiljø

MILWAUKEE® er nomineret til Byggeriets Arbejdsmiljøpris for elværktøj, der blandt andet tæller markedets første 350 mm kapsav på batteri, som skaber et bedre arbejdsmiljø for håndværkerne.

Det er ikke kun miljøet, men også arbejdsmiljøet, som får et markant løft med den batteridrevne kapsav.

”Håndværkerne slipper for udstødningsdampe fra saven og skal ikke længere håndtere de brandfarlige væsker som benzin og olie,” siger Henrik Lynggaard Nielsen, der er Nordic Trade Product Manager hos MILWAUKEE®.

Henrik uddyber: ”Den batteridrevne kapsav kan også bruges indendørs, og vibrationerne og støj reduceres markant.”

Støjniveauet er reduceret til 85 DBA, og vibrationsniveauet er på kun 3,43 m/s. Kapsaven har en kulfrie MX FUEL™ POWERSTATE™ motor, REDLINK PLUS™ elektronik og REDLITHIUM™ batteri, der sammen giver en suveræn ydelse, holdbarhed og driftstid i de absolut tungeste opgaver.

OM:
MX FUEL™ 350 MM KAPSAV leveres med DUH 350 mm diamantklinge (4932471986) og taske til batterier og lader. Kapsaven fra MILWAUKEE® er nomineret til Byggeriets Klimapris.

MX FUEL™ 350 MM KAPSAV har en ydelse, der kan måle sig med benzindrevne save med op til 5370 omdrejninger/min og skæredybde på 125 mm.
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094