23948sdkhjf

DEWALT er indstillet til Byggeriets Arbejdsmiljøpris

Elværktøjerne Perform & Protect fra DEWALT er med i kampen om en nystiftet pris. Kvalitet og sikkerhed kendetegner serien på 70 værktøjer.

Med over 90 års erfaring i at skabe professionelle redskaber– elværktøjer, opbevaring, tilbehør og laserinstrumenter- er DEWALT blandt verdens førende på feltet.

Firmaets elværktøj er populært blandt håndværkere, og det skyldes et bredt sortiment i professionel kvalitet. Men også et stort fokus på sikkerhed.

Som en forlængelse af den tradition gav DEWALT i 2008 sig selv den udfordring at udarbejde verdens største system af sikkert og højtydende professionelt elværktøj til byggebranchen. Det kom til at hedde ’Perform & Protect’, og det er nu indstillet til den nye ’Byggeriets Arbejdsmiljøpris’ uddelt af Danske Byggecentre.

Paraplyen Perform & Protect

Perform & Protect-systemet består af produkter, der overholder strenge krav til et eller flere af følgende fokusområder: Vibration, støv og kontrol.

Niclas Andersen er nordisk produktchef i DEWALT. Han forklarer konceptet:

”Vores Perform & Protect værktøj er et paraplyord for elværktøj og tilbehør med ekstra sikkerhedsfunktioner indbygget,” fastslår han og uddyber:

”Som en af få producenter af værktøj har vi samlet alle egenskaber under samme paraply. Hvert enkelt Perform & Protect-produkt integrerer klassens bedste sikkerhedsegenskaber, og tilbyder høj beskyttelse inden for et eller flere af følgende områder. Kontrol, altså sikkerhedskoblinger. Støvhåndtering, altså fjernelse af støv på sikker vis. Og vibration, altså lavt vibrationstal - dvs. værktøjet beskytter brugeren og øger den daglige anvendelse.”

DEWALT er fast besluttet på at stræbe efter udmærkelser indenfor miljø, sundhed og sikkerhed igennem procesforbedringer, avancerede produktionsteknikker og forureningskontrol, fortæller Niclas Andersen.

Man gør således meget for at vedligeholde efter højeste standarder og minimere affaldsproduktion, ligesom man genbruger materialer og produkter, når det er muligt.

Et solidt ry

Perform & protect-serien er med til at udbygge det gode ry blandt professionelle håndværkere, som DEWALT opretholder. Man er en stærk, kraftfuld, præcis, robust og pålidelig partner.

Det er alle disse egenskaber, som igennem den lang historie er indarbejdet i DEWALT’s brede sortiment af kraftige (bærbare) elektriske værktøjer og tilbehør. De sorte og gule farver kendetegner i øvrigt DEWALT’s elværktøj og tilbehør.

OM DEWALT:
DEWALT producerer et bredt sortiment af professionelle redskaber, hvor kvalitet og sikkerhed er i orden. I over 90 år har DEWALT tilegnet sig et solidt ry for design, udvikling og produktion af kraftfulde industrielle maskiner. Helt tilbage i 1923 opfandt Raymond DEWALT radialarmssaven, der i årtier satte standarden for kvalitet og holdbarhed. Siden har titusindvis af professionelle håndværkere taget DEWALT-mærket til sig, hvilket har gjort DEWALT til det bedst sælgende mærke i Nordamerika. Samtidig er DEWALT det hurtigst voksende mærke af professionelt værktøj i verden de sidste fem år.
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078