23948sdkhjf

Bo Michelsen flytter hovedkontoret 60 kilometer mod nord

Entreprenørvirksomheden Bo Michelsen A/S har flyttet sit hovedkontor fra Tønder til Haderslev. Virksomhedens funktionærer får der arbejdsplads på tredje sal i Skipperhuset i Hansborggade, en bygning Bo Michelsen selv har bygget. 

- Vi havde ikke længere plads nok på vores gamle kontor i Haderslev, så vi var nødt til at se os om efter noget nyt. Virksomheden er inde i en meget positiv udvikling med mange spændende projekter i hele landsdelen, og ikke mindst i Haderslev, siger Søren Rasmussen, adm. direktør i Bo Michelsen. 

12 af de i alt cirka 80 ansatte bliver samlet på den nye adresse, fortæller direktør Jeppe Markmann Olesen til Licitationen - Byggeriets Dagblad og uddyber, at der både er plads til flere folk i lokalerne samt mulighed for at leje yderligere i huset i takt med, at det skulle blive nødvendigt at øge medarbejderstabe.

Fra 100.000 kroner til 150 millioner

Bo Michelsen opererer i hele Syddanmark og udfører med direktør Jeppe Markmann Olesens ord ”projekter fra 100.000 kroner til 150 millioner”. 

Spændet fra hoved- og totalentrepriser til fagentrepriser og reparationer skal ses i lyset af, at firmaet både udfører byggestyring og har egenproduktion indenfor beton- og murerarbejde samt elementmontage. 

– Vi vil gerne lave fagentrepriser til et par hundredetusind kroner, men tager også gerne hovedentrepriser fra otte-10 mio. kr. og opefter. 

– Og så siger vi ikke nej til en totalentreprise på 160 mio. kr., siger direktøren skælmskt, og fortæstter: 

 – Men det er i det leje, så vi går ikke efter en sag til 300 mio. kr. Det handler om art og omfang - vi tager helle ikke en hovedentreprise til 300.000 kr.

Hensyn til plads, møder og ansatte
Flytningen de 60 kilometer mod nordøst handler ikke kun om moderne kontorfaciliteter. Det afspejler også en udvikling i firmaet, hvor flere opgaver, kontakter og potentielle ansatte trækker mere mod nordøst end sydvest. 

Haderslevs mere centrale placering betyder bedre logistik i forhold til kørsel til møder og byggepladser i det sydjyske med mange opgaver bæltet langs motorvejen fra Esbjerg i vest til Sønderborg i Syd og Kolding i nord forklarer Jeppe Markmann Olesen. 

Ligeledes har entreprenørfirmaet de seneste mange år har udført en række markante bygninger i og omkring Haderslev, hvilket ventes styrkes med den forstærkede tilstedeværelse. Opgaveporteføljen i byen er vokset så sent som i dag, fortæller Jeppe Markmann Olesen om en ny opgave på Haderslev Kasserne. 

– Når vi laver totalentrepriser og større sager med stor mødeaktivitet, så er det nemmer at få arkitekterne, ingeniørerne og samarbejdspartnere til Haderslev end til Tønder, siger Jeppe Markmann Olesen til Licitationen - Byggeriets Dagblad. 

Han lægger heller ikke skjul på, at det er en væsentlig faktor, at det er lettere at tiltrække ansatte i funktionærfunktioner til Haderslev. 

Bevarer kontor i Tønder
Bo Michelsen blev grundlagt i Tønder i 1975, og firmaet forlader ikke fødebyen. Virksomheden vil fortsat have et mindre kontor i Tønder med mellem to-fem ansatte, hvor kunder og samarbejdspartnere kan møde op efter aftale. 

 – Tønder er stadig en vigtig by for os, lige som vi fortsat har mange opgaver i den sydvestlige del af Sønderjylland, så naturligvis bevarer vi et kontor i Tønder, siger Søren Rasmussen. 

Ud over Haderslev- og Tønder-afdelingerne har Bo Michelsen også lagerfaciliteter i Toftlund.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094