23948sdkhjf

Beboere: Byggesjusk i millionrenovering

Bygherre kalder byggesjusk en alvorlig anklage, men bekræfter fejl og mangler i renoveringen, hvor konkursramte Anker Hansen & Co. A/S har været hovedentreprenør
Ulovligt el og genbrug af gammel isolering med ekskrementer fra rotter, er blandt eksempler på det, flere beboere betegner som byggesjusk på en renovering af mere end 160 boliger i Lejerbos Dammene afdeling 94-0 i Brøndby.

Det skiver Licitationen- Byggeriets Dagblad , som har talt med et par af beboerne i bebyggelsen.

Anker Hansen & Co. A/S har været hovedentreprenør på projektet. En kontrakt, som ifølge Lejerbo beløber sig til 138 mio. kr. Virksomheden er gået konkurs, men der mangler ifølge beboerne fortsat udbedring af fejl og mangler i projektet.
Beboerne frygter yderligere huslejestigninger og peger på, at renoveringen ikke har afhjulpet de udfordringer, som var årsag til, projektet blev sat i gang; nemlig skimmelsvamp og rotter.

Lejerbo bekræfter, at der har været fejl og mangler "som altid ved komplicerede renoveringsopgaver".
- Vi regner med, at de sidste fejl og mangler i boligerne vil blive udbedret i løbet af sommeren, skriver udviklingschef Esben Nielsen fra Lejerbo i et mailsvar til Licitationen-Byggeriets Dagblad.


Læs hele aryiklen her (kræver abonnement på Licitationen-Byggeriets Dagblad)
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219