23948sdkhjf

Efter rekordomsætning: Væksten er under kontrol

Entreprenør-virksomheden BASE Erhverv as med hovedkontor i Horsens og afdeling i Roskilde, har netop afsluttet sit 17. regnskabsår med den største omsætning nogensinde. Siden etableringen i 2003 har BASE Erhverv udført 114 projekter med et samlet etageareal på 273.193 kvm.
Omsætningen blev på 248 mill. kr. mod 209 mill. kr. året før. Årets resultat før skat udgør 6,5 mill. kr. mod 7,6 mill. kr. året før, og soliditets-graden er øget fra 30,4 pct. til 35,6 pct.

Det skriver BASE Erhverv i en pressemeddelelse.

Adm. direktør, Klaus Rønslev siger:
-Vi har i en årrække haft stabil, kontrolleret vækst. For BASE Erhverv er vækst således i sig selv ikke et mål. Vi vil ganske enkelt ikke være de største – vi vil være de bedste. Alligevel er den kontrollerede, konstante vækst også en pejling om, hvilken ”rejse” vi er på. Den begyndte i 2003, hvor virksomheden blev stiftet, og hvor vi udelukkende byggede lager- og produktionshaller.

Siden har vi stille og roligt bygget flere nicher på sortimentet – senest museums-magasiner og kontor-højhuse. Af de fire magasiner, der senest er bygget i Danmark, har vi således vundet de tre. Og i takt med, at alle byer i Danmark skal fortættes, så kontorer skal bygges i højden, har vi senest bygget kontorejendomme på 9 etager i Horsens og 14 etager i Aarhus, forklarer Klaus Rønslev

- Siden den seneste krise – før den nuværende Corona-krise – har vi fokuseret på at være rigtig gode til andet byggeri end det traditionelle. Aktuelt har vi fokus på de kommunale ”værdiparker – eller ressource-centre” – som er det nye ”sort” for kommunale genbrugspladser. Vi skal sortere mere affald, og BASE Erhverv vil med sit videns- og serviceniveau – fuldstændig som med museums-magasiner og kontor-højhuse – gerne deltage i konkurrencen. Vi er således netop blevet prækvalificeret til et ressource-center i Vejle. Et projekt til 200 mill. kr., siger Klaus Rønslev.

Flere medarbejdere
Den øgede omsætning i BASE Erhverv as har også betydet behov for flere medarbejdere, og virksomheden – der aktuelt mangler en medarbejder i Roskilde – beskæftiger i dag 17 holdspillere. I takt med øget omsætning og flere medarbejdere, er faciliteterne i både øst og vest blevet udvidet. I december 2019 rykkede Roskilde-afdelingen til forstaden Trekroner, og i april kunne BASE Erhverv as tage en ny kontorbygning i brug i Horsens.

- Den positive udvikling ser ud til at fortsætte, og det kan kun lade sig gøre med dygtige og dedikerede medarbejdere, der alle kender værdien af deres indsats for holdet. Samtidig er det helt essentielt, at alle medarbejdere ved præcis, hvorfor vi er her, og hvad holdets kerneopgave er: At levere idræts- og erhvervsbyggeri med et videns- og serviceniveau over resten af branchen. Derfor arbejder vi fortsat hårdt for at være branchens bedste arbejdsplads, hvor alle medarbejdere kan udfolde deres fulde potentiale til gavn for dem selv, virksomheden samt vores kunder og leverandører, understreger adm. direktør, Klaus Rønslev.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109