23948sdkhjf

Robust mobiltelefon til hårde håndværkere

Håndfør mobiltelefon med termisk kamera suppleres med smartwatch og tablet
Blackview, der holdt sit indtog på det danske marked for et halvt års tid siden, har vind i sejlene og har på under seks måneder lanceret en stribe nye modeller. Blackview tilbyder mobiltelefoner både inden for mere almindelige modeller, der skal tage kampen op mod mærker som Huawei og Samsung, og de mere robuste modeller til håndværkere, entreprenører, beredskabet og andre erhverv, hvor almindelige mobiltelefoner alt for hurtigt går i stykker, hvis man taber dem.

Ifølge fagmediet Techradar Pro producerer Blackview den bedste af de hårdføre mobiltelefoner, nemlig BV9800 Pro, der er udstyret med termisk kamera med FLIR (Forward-Looking Infra-Red) infrarød-teknologi til termografering, der kan bruges til se, hvor der slipper varme ud af et hus.

”Hvis du er ude efter markedets bedste hårdføre smartphone lige nu, så er det Blackview BV9800 Pro, fordi den er pakket med nyttige features, lige fra 48 MP Sony sensor til stort batteri. Der er intet negativt at sige om denne smartphone”, hedder det i Techradars bedømmelse af de bedste, hårdføre smartphones i 2020. (Læs mere om testen på Techradar Pro )

Nu er importøren, Skandinavisk Handelshus, klar til at lancere BV9800 Pros storesøster i Danmark. Den kommende topmodel BV9900 Pro har også termisk kamera og FLIR.

Fuldt sortiment
Blackview har ikke kun haft travlt med at udvikle efterfølgeren til storsælgeren BV9800 Pro. Ud over en bred vifte af almindelige og robuste mobiltelefoner lancerer den internationalt voksende mobilgigant nu også to helt nye produktgrupper: smartwatch og tablet i form af BV X1 Smartwatch og BV Tab 8.

- Med de to produkter har vi nu et komplet sortiment til aktive mennesker, som har brug for noget solidt kram. Vores telefoner er jo kendt for at kunne holde til alt – en tur i asfalten eller under vandet – og det samme gælder den nye tablet og uret. Og ligesom Blackview-telefonerne er de udstyret med batterier, der holder strøm væsentligt længere, end hvad du ellers ser på markedet, siger adm. direktør Peter Kock Møller fra Skandinavisk Handelshus, der har forhandlingen i Danmark, Sverige, Norge og England.

Tablet du kan ringe fra
Ligesom den nye telefon er tabletten og uret lige nu på vej fra den ISO-9001 certificerede fabrik og kan ligesom den nye mobiltelefon bestilles på webshoppen. De første ordrer er landet, fortæller Peter Kock Møller.

- Kunder, der kender vores telefoner, har efterspurgt en tablet, der kan lidt over det det almindelige, men også er til at betale. Tab8 kommer kun til at koste 1.875 kr. endda med moms, og jeg kan roligt sige, at du virkelig får noget for pengene, siger Peter Kock Møller og uddyber:

- Du kan bruge den som telefon, så du kan sidde ude midt i skoven og holde Skype-møde på din tablet. Og ligesom alle vores telefoner kan den tage to SIM-kort, så du kan selv fordoble dens hukommelse. Qua prisen ser jeg et stort marked inden for undervisning, hvor Tab8 vil være et virkelig effektivt arbejdsredskab.

Smartwatch til overkommelig pris
Det nye BV X1 Smartwatch fås i to farver, orange eller sort og markedsføres til under 650 kroner. Det er med HD-farveskærm i 3D og hærdet glas og børstet stål. Der er fire urskiver at vælge imellem plus utallige indstillinger, bl.a. ni sportsindstillinger til at tracke træningsdata, måling af hjertefrekvens, samt opkalds- og sms-notifikationer.

Læs mere på det dansk website med webshop: www.blackview.nu
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.785