23948sdkhjf

Får du også kvalme af alle de krænkede?

Der er sikkert mange, som er ved at få kvalme af høre om alle de mennesker, som føler sig krænket over stort set hvad som helst. Al snakken fra de krænkede og alle de moralske opstød er ved at tage toppen af det gode humør.
Den hurtige bemærkning, glimtet i øjet og ironien vrider sig i dødskrampe. Ja, det er sgu til at blive helt krænket over Hvis det altså ikke var fordi en medfødt robusthed nu nok skal sørge for, at vi er nogle der stadig holde fanen højt og sagtens kan tåle en spids eller sjov bemærkning uden at male Fanden på væggene.

Når det er sagt, så kan man jo altid blive klogere. Og det er under alle omstændigheder altid værd – for en stund – at lytte til andre mennesker. Også selvom de konstant føler sig krænkede. Man kunne jo bruge lejligheden til at fortælle de krænkede, at der er forskel på spidse og sjove bemærkninger og had og fordømmelse.

Sådan er det også, når talen falder på pige-kalenderne og pige-plakaterne i skurvognen og på værkstedet. De er jo ikke hængt op for at krænke nogen. Det er ren mandehørm. Lidt ligesom at sparke dæk og hø-hø grine, slå på skulderen og sige ”det sagde hun også i går”. Banalt og ufarligt.

Men, krænker plakaterne og trænger der til at blive luftet ud i mandehørmen, ja, så må du vende dem om og hænge et billede op af Hendes Majestæt Dronningen, de franske alper eller en fed racerbil.

Og hånden på hjertet. Det er vel heller ikke så fedt som pige i byggeriet at blive mødt af letpåklædte medsøstre som kollegerne sidder og savler over. Sådan sat på spidsen!
Men, det er stadig ikke for at krænke nogen!

LÆS OGSÅ: Letpåklædte kvinder hitter stadig i byggeriet

Artiklen er en del af temaet MESTER HAK&HUG.

Kommenter på artiklen (1)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125