23948sdkhjf

VVS-firma åbner nyt forretningsområde

VVS-virksomhed Thorsen & Petersen satser på nyt forretningsområde fokuseret om Facility Services
Efter en årrække med udviklingen af et nøje tilpasset servicekoncept er VVS-virksomheden Thorsen & Petersen nu klar med en ny offensiv. Det sker med etableringen af Facility Services som nyt forretningsområde, der skal styrke virksomhedens rådgivnings- og serviceprofil hos erhvervskunder.

- Især inden for erhvervsområdet og boligselskaber kan vi se, at der er behov for løbende vedligehold og tværgående koordinering imellem de forskellige tekniske installationer. For at aflaste kundens koordinerende funktion og sikre optimal udrulning i forbindelse med løbende renovering og nybygning eller service og vedligehold påtager vi os gerne denne rolle. En løsning, der er stigende efterspørgsel på, og derfor har vi etableret det nye forretningsområde, fremhæver Lars Petersen, der er partner og medindehaver af Thorsen & Petersen VVS i Roskilde.

Opruster med ny profil
I forbindelse med etableringen har ledelsen ansat Brian Kirkeskov Jensen i en nyoprettet stilling som Facility Manager med ansvar for kontrakter, serviceaftaler, vedligehold af installationer og rådgivning. Brian Kirkeskov Jensen er uddannet VVS-installatør og kommer senest fra en stilling hos Egedal Kommune, hvor han var ansvarlig for gennemgang og rådgivning om VVS-installationer i kommunens ejendomme.

- Det er vigtigt, at vi som virksomhed zoomer ud og ser på kvalifikationerne inden for de forskellige fagområder og beskæftiger os med det, vi bestrider bedst. Og det må man sige, at Brian gør i sin nye stilling som Facility Manager. Med en stærk teknisk baggrund og forståelse for vigtigheden af service og support går Brian godt i spænd med vores nye strategi. Herudover har han en række personlige egenskaber, der passer godt ind i vores kultur, som er lige så vigtigt for at supportere vores teknikere, så de kan give kunderne de gode oplevelser. Derfor var han det helt rette match til stillingen, understreger Lars Pedersen.

Energioptimering i fokus
I den nyoprettede skal Brian Kirkeskov Jensen bidrage til at fastholde og udbygge Thorsen & Petersen VVS´s position på Sjælland. Her lægger han særligt vægt på udviklingen af dygtige teknikere, som kan analysere og rådgive kunderne om energioptimering.

- At have det overordnede ansvar for serviceaftaler samt rådgivning om optimering og vedligeholdelse så kunderne får de bedste løsninger stiller ekstra krav til min faglighed. Jeg ser derfor frem til gå i dybden med de spændende udfordringer, som Thorsen & Petersen VVS og kunderne byder op. Også ansvaret for udviklingen af flere dygtige teknikere, som skal bistå på serviceaftalerne, glæder jeg mig meget til, siger Brian Kirkeskov Jensen.
Ifølge Lars Petersen er stillingen samtidig etableret for at forbedre kundetilfredsheden, styrke strukturen internt i virksomheden samt bidrage til at realisere ambitionen om at reducere CO2-udslippet i fremtiden.

- Som specialister i VVS-branchen er vi altid opdateret på de nyeste tendenser i markedet og på beregninger inden for energioptimering. Selv professionelle kunder har mange opgaver i forbindelse med virksomhedens produktion og arbejdsprocesser, og det er af mange årsager svært at udnytte og drifte bygninger optimalt, når man ikke som vi har det som fagligt fokusområde. Det er netop her, at Facility Service-løsningerne kan skabe værdi for vores kunder såvel økonomisk som energimæssigt, fortæller Lars Petersen.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.266