23948sdkhjf

Hun skal være udadvendt hos isolerings-gigant

Susanna Beranova starter 3. august som ny Marketing Director for Rockwool i Norden. Hun bliver ansvarlig for Rockwool’s kundevendte og eksterne aktiviteter i Danmark, Norge, Sverige og Finland og bliver en del af virksomhedens øverste ledergruppe.
Susanna Beranova kommer til Rockwool med en stærk baggrund inden for marketing, strategiudvikling og -implementering, forretningsudviklingsamt kommunikation og public affairs. Senest kommer hun fra en tilsvarende stilling som Marketing Director i Velux Nordics.

- Rockwool Nordics er i en spændende udvikling med fokus på digitalisering og bæredygtighed. Markederne efterspørger i stigende grad grønne og miljørigtige isoleringsløsninger som vores brandsikre stenuldsprodukter, der bidrager til mere energieffektive bygninger og letter den grønne omstilling. Susannas erfaring med indeklima, byggebranchen og energiområdet samt stærke kommercielle markedsføringsbaggrund giver hende et unikt udgangspunkt for at løfte Rockwool-brandet og udbrede viden om stenuldens miljørigtige og bæredygtige egenskaber, siger Frank Ove Larsen, administrerende direktør for Rockwool Nordics.

Susanna Beranova bliver som nordisk marketingdirektør ansvarlig for forretningsudvikling, product management, markedsføring, digitalisering, teknisk service, public affairs samt intern og ekstern kommunikation på tværs af markederne i Danmark, Norge, Sverige og Finland, hvor Rockwool Nordics har lokale salgskontorer, samt for Rockwool’s fire fabrikker i Norden.

- Rockwool er en virkelig spændende global, danskfunderet virksomhed med solide værdier, positivt omdømme og høje ambitioner om at bidrage positivt til den grønne omstilling og en mere bæredygtig fremtid. Marketingteamet består af alle de funktioner, der påvirker og interagerer med kunderne og gør det til en unik mulighed for at skabe maksimal effekt gennem hele værdikæden. Jeg glæder mig meget til sammen med det dedikerede team at være med til at udvikle og skabe yderligere efterspørgsel efter Rockwool’s produkter, siger Susanna Beranova.

Susanna Beranova har en master i International Marketing and Management fra CBS, inden hun blev forskningsassistent på CBS. I 2006 skiftede hun til Reputation Institute, hvor hun var Insights and Strategy Manager, indtil hun i 2015 skiftede til Velux.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.126