23948sdkhjf

Skive-firma vinder 100 millioners kasernebyggeri

Udbygningen af Skive Kaserne med to nye garager og en konstruktionsfacilitet er lagt i hænderne på det lokale firma Ginnerup. Det skriver Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse på LinkedIn. 

Læs også: Fire entreprenører i spil til stor udbygning af Flyvestation Skrydstrup

– Vi ser frem til at sætte gang i byggeriet på Skive Kaserne. Byggepladsen forventes etableret i august", fortalte Christian Enemark, projektchef ved Ejendomsstyrelsen, i forlængelse af, at kontrakten på hovedentreprisen blev underskrevet. 

Entreprisen løber på i cirka 100 mio. kr.

Bygningen med konstruktionsfaciliteter skal både rumme undervisnings- og værkstedsfaciliteter samt en bygning i tre etage til kontorarbejdspladser, mødelokale og undervisningsrum, omklædning med mere. I alt er der tale om cirka 2.100 kvm. 

De to garagebygninger indeholder en standardgarage i én etage samt to etager med blandt andet kontorarbejdspladser, depot og -rengøringsrum. Her bygning er omkring 2.000 kvm. 

Desuden skal der etabelres cirka 10.500 kvm parkeringsarealer, et nyt tankanlæg og en ny fjernvarmeledning igennem kasernes garageområde. 

Byggeriet er en del af projekt Modernisering af Hærens Materiel- og Mandskabsfaciliteter. Det samlede projekt består af 32 byggeanlægsprojekter fordelt på ni tjenestesteder i hele landet.

Forsidefoto: Colourbox

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.158