23948sdkhjf

Nemmere at holde styr på skruer og plugs

– En håndværkers værktøjskasse kan hurtigt blive et stort rod med mange stykker værktøj og løse skruer, der ikke er til at finde hoved og hale i. Det vil vi ændre på. Derfor har vi konstrueret en praktisk og slidstærk kasse, hvor man kan opbevare og holde styr på netop de skruer, plugs , produktdata og værktøj, man har brug for, fortæller Lars Holbæk, der er produktchef for fischer i Norden.

Kassen, som fischer kalder W-BOXX 119, leveres med et fleksibelt og skridsikkert indlæg, så man kan placere æskerne, som man vil have dem i stedet for at hælde produkterne direkte ned i kassen. Låg og håndtag hænger sammen, så indholdet beskyttes mod regn og ikke falder ud, når kufferten løftes. Og da låget er gennemsigtigt, er det nemt for håndværkeren at overskue, hvad han har med. Kufferten er udstyret med et klik-system, og passer i velkendte reolsystemer i varebiler og på værkstedet, hvilket gør den nem og sikker at transportere.

Læs også: Grønne produkter holder godt fast

– Denne kuffert imødekommer de udfordringer, en håndværker støder på, og er tænkt som et link mellem værksted, håndværkerbilen, lagercontaineren og selve arbejdsstedet. Den er let, kompakt og overskuelig og nem at pakke, så den passer til en lang arbejdsdag på byggepladsen, forklarer Lars Holbæk og tilføjer, at det helt grundlæggende handler om at sikre, at håndværkerne får en effektiv arbejdsdag.


Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11