23948sdkhjf

Stål- og teknikgrossist henter stærk profil til Østdanmark

Lemvigh-Müller har styrket sin salgsorganisation målrettet industrien med en markant, faglig profil. Pia Bøgh-Jensen, 42 år, skal fremover som salgschef stå i spidsen for stål- og teknikgrossistens salg og service til industrivirksomheder i Østdanmark.

Pia Bøgh-Jensen er uddannet eksportingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Ballerup (nu DTU Campus Ballerup) og har en Mini MBA fra IME Henley. Hun har tilbragt størstedelen af sin karriere i teknologi- og industrisektoren og kommer senest fra en stilling som Country Sales Manager for den danske del af den internationale energiteknologikoncern Eaton.

Læs også: Stål- og teknikgrossist snor sig til bedre sikkerhed

Tidligere har Pia Bøgh-Jensen blandt andet arbejdet som Sales Director med ansvar for salg af højspændingsmateriel i de nordiske lande hos NKT.

Hos Lemvigh-Müller får Pia Bøgh-Jensen ansvaret for at styrke virksomhedens salg af stål og tekniske artikler til industrien i Østdanmark yderligere. Hun skal lede et team på syv specialiserede Account Managers og refererer til salgsdirektør Pernille Wichmann.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125