23948sdkhjf

Skru ned for papirarbejdet med gratis app, mester!

Stark indgår samarbejde med app-tjenesten Minuba GO!, der gør det lettere for håndværkere at styre ordrer, fakturaer og andet administrativt arbejde. Alt sammen ved hjælp af få tryk på mobiltelefonen
Mange mindre håndværkervirksomheder kender alt for godt situationen: Efter en lang arbejdsdag skal der laves papirarbejde. Udskrifter og sedler hober sig op på skrivebordet, og så kan det være svært at bevare overblikket, når der f.eks. skal registreres tid og materialer på arbejdssedler.

Den udfordring ønsker Stark at hjælpe sine kunder med. Trælastkæden, der er Danmarks største leverandør og distributør af byggematerialer, har indgået et strategisk samarbejde med app-tjenesten Minuba, der skal lette hverdagen for især mindre håndværkervirksomheder. Fremover vil STARK sammen med en række andre store leverandører til byggebranchen være med i appen Minuba GO!, der er tilpasset mindre håndværker- og servicevirksomheder.

Gratis og intuitiv
Appen er gratis og udformet, så den er let og intuitiv at bruge. Også på farten og byggepladsen: Alle informationer er tilgængelige på den smartphone, som de fleste i forvejen har på sig hele tiden.
Ved at benytte appen kan håndværkeren f.eks. sende professionelle tilbud og ordrer – direkte fra sin smartphone.

Når der er oprettet en ordre, kan håndværkeren registrere tid og materialer på sin arbejdsseddel i appen. Man kan hurtigt se den rigtige pris og sikre, at alle materialer kommer på arbejdssedlen.
Appen gør det også let at sende fakturaer. Man behøver ikke vente, til man kommer hjem på kontoret, men kan sende direkte fra byggepladsen eller bilen.

Komplet sagstyringssystem
- Appen fungerer som et komplet sagsstyringssystem, der altid er online og skræddersyet til at håndtere de administrative opgaver, som man har i en mindre håndværkervirksomhed. Med samarbejdet med Minuba GO! gør STARK hverdagen lettere for vores kunder. Håndværkerne vil opleve, at de med appen hurtigere får de administrative opgaver fra hånden, så de i stedet kan bruge tiden på at arbejde og tjene penge, siger sales excellence direktør i Stark Jørn Fogh.

Han sætter stor pris på samarbejdet med Minuba, fordi det flugter med Starks ambition om at blive håndværkernes foretrukne byggepartner, bl.a. ved at gøre deres arbejdsdage mere effektive.

Samarbejdet mellem STARK og Minuba GO! er trådt i kraft, og appen kan allerede nu downloades i App Store eller på Google Play.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094