23948sdkhjf

Har du prøvet et webinar, mester?

Coronatiden udfordrer vores måde at arbejde på og viser samtidig, hvor vigtigt det er at kunne arbejde fleksibelt med it og online
”Webi-hvad?”, spørger du måske. Et webinar er et superkort kursus online på 30-40 minutter, som du følger på din pc. Du får tips og kan se, hvordan du får en nemmere hverdag i dit firma med for eksmepel EG One it-programmet.

- Det vil jeg helt klart gøre igen. Man får noget at vide, som gør ens hverdag nemmere. Og jeg kunne sidde i fred og ro på min kontorstol og være med, siger tømrermester Peter Larsen-Ledet fra Vittrup Tømrer og Snedker ApS i Løkken.

Det var første gang, Peter Larsen-Ledet prøvede et af EG's webinarer, som er blevet et hit under corona. Webinaret handlede om EG One, rettet til mestre, og Peter Larsen-Ledet bruger EG One til blandt andet tidsregistrering og billeddokumentation i firmaet.

Stil spørgsmål på chat
- Undervejs kan man stille spørgsmål på chatten, det fungerer godt. På webinaret får du gode tips til programmet, og det er en god mulighed i en travl hverdag, fortæller han og fortsætter:

- Et webinar kan måske supplere supporten lidt, selv om det selvfølgelig ikke kan erstatte, at supporterne lige kan vise én tingene på skærmen, siger Peter Larsen-Ledet fra tømrerfirmaet i Nordjylland, hvor de er otte mand. Mester startede med EG One i sommer og er stadig i opstarten, men er godt tilfreds med it-programmet.

Corona-sikre fordele
Du kan deltage på et webinar, der hvor du er, for eksempel hjemmefra eller fra dit værksted. Du behøver ikke engang at starte bilen. Det eneste, du skal bruge er en pc med adgang til internettet. Og det kræver ikke, at du ved en masse om it i forvejen.

Webinarer er en af de mest corona-sikre måder at få ny inspiration til en bedre forretning på i øjeblikket. Der er flere fordele: Du sparer tid i forhold til normale kurser eller gå-hjem-møder, du får præcis viden på under en time og konkrete tips, du kan bruge med det samme.

Flere webinarer
- Jeg kunne også godt tænke mig at prøve et webinar om EG Visual Kalkulation, som jeg har kørt med i nogle år, siger tømrermester Peter Larsen-Ledet fra Vittrup Tømrer og Snedker ApS.

Det bliver der mulighed for. EG Byg & Installation har allerede udbudt en hel række webinarer og har flere på vej. I marts måtte der sadles om på grund af coronaen, og mange fysiske møder og arrangementer er i stedet lavet om til webinarer og online kurser, som er blevet rigtig populære.
Næste webinarer hos EG Byg
EG One for mester: 10 september 2020 og 24. september 2020
Tid: 15.00-15.30

EG One for bogholdere: 24. september 2020
Tid: 9.00-9.40

EG Visual Kalkulation til tilbud: 8. september 2020 og 6. oktober 2020
Tid: 16.00-16.40

Se flere muligheder og tilmeld dig her

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125