23948sdkhjf

Hun skal drive den bæredygtige dagsorden i Bygma

Elnaz Ehsani er den 1. september tiltrådt en nyoprettet stilling i Bygma som Klima- og bæredygtighedschef.

Elnaz Ehsani, der er civilingeniør med speciale i energi og indeklima fra DTU (Danmarks Tekniske Universitet), skal fremover være med til at drive den bæredygtige dagsorden i Bygma. Elnaz har en bred erfaring inden for bæredygtighed, bl.a. som uddannet DGNB-auditor, ligesom hun har indgående kendskab til kravene til Svanemærket byggeri.

Bred erfaring og dyb viden
Elnaz Ehsani kommer senest fra en stilling som seniorbæredygtighedsspecialist i MT Højgaard. Her har hun rådgivet om bæredygtige løsninger på totalentrepriser inden for byggeriet, og har bl.a. stået for processtyring af en hel produktionslinje for at opnå Svanemærkning. Elnaz Ehsani repræsenterede desuden virksomheden i Green Building Councils materialeudvalg.

Professionel sparring
- Bygma ønsker at fremme udviklingen af det bæredygtige byggeri i Danmark. Ansættelsen af en Klima-og bæredygtighedschef er et vigtigt skridt i vores fortsatte bestræbelser på at være på forkant med kundernes behov for professionel og kvalificeret sparring på området, siger Bygma Gruppens Koncernchef Peter H. Christiansen i en pressemeddelelse.

Dialog med kunder og leverandører
I Bygma kommer Elnaz Ehsani til at bistå forretningerne i kundedialogen i forhold til bæredygtighed og til at videreudvikle materialer til Bygmas interne bæredygtighedsuddannelse. Hun vil desuden få et tæt samarbejde med Bygmas leverandører omkring bæredygtige produkter.

Læs også: Bygma stikker spaden i Kløvermarken: 10.000 kvadratmeter proff-center på vej

- Bæredygtighed skal naturligvis gå hånd i hånd med forretningsresultaterne, siger Elnaz Ehsani.
- Men den primære opgave bliver at gøre både organisationen og kunderne trygge ved bæredygtighed, så vi får alle med. Et fortsat stigende antal bygherrer efterspørger sparring og dokumentation omkring bæredygtighed. Dialogen er vigtig, når Bygma fortsat vil skille sig ud som ”den grønne materialeleverandør”. Virksomheden har både power, teknologi og materialer, der understøtter denne dagsorden, som jeg ser meget frem til at være med til at eksekvere på, siger hun.

Elnaz Ehsani bor i Lyngby sammen med sin mand Peter og parrets 3 døtre. Familien holder af at rejse og har senest rejst Europa rundt i autocamper. Elnaz, der oprindeligt kommer fra Iran, er desuden gæsteforelæser og censor på DTU.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125