23948sdkhjf

Ny serie af stærke 40V akku-maskiner


Makita har netop lanceret sin nye serie af 40V Max XGT-maskiner, der lever op til de stigende krav om større ydeevne og effektivitet til at løse svære opgaver – uden ledning. De første modeller i serien er bajonetsav, slagskruetrækker, slagnøgle, rundsav, kombi-hammer, vinkelsliber samt to bore/skruemaskiner, hvor den ene har slagfunktion.

Dermed bygger Makita videre på sin vision om en ledningsfri fremtid:

– Med 40V teknologien er den nye XGT-serie løsningen, når der er brug for ekstra kraftfulde maskiner til de mest krævende opgaver. Mens LXT-serien er det oplagte valg, når man ønsker multifunktionelle og kompatible maskiner, fortæller produktchef Jørn Peter Jensen fra Makita. Han tilføjer, at det ledningsfri program bliver komplet med CXT-serien, hvor maskinerne er lette og kompakte.

Batteri og maskine taler sammen
Maskinerne i XGT-serien er mere kraftfulde, slidstærke – og oplades hurtigere. Fordelene kommer fra en ny, intelligent teknologi, hvor maskine og batteri kan kommunikere med hinanden. Blandt andet med momentbegrænser, som slukker for motoren ved overbelastning. Det sikrer længere levetid for både maskine og batteri.

XGT-laderen kan iøvrigt ved hjælp af en adapter også bruges til LXT-batterier, der findes i over 300 maskiner.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.15