23948sdkhjf

jem & fix dropper festen, men 1.800 medarbejdere napper en fridag

Det plejer at summe af feststemning i hele jem & fix, når den anden lørdag i september nærmer sig. For traditionen tro afholder byggecenterkæden sin store årlige personalefest for alle 1.800 medarbejdere i hele jem & fix i Danmark.

Sådan bliver det ikke i år. Det sætter corona en stopper
- Vi må udskyde vores store personalefest. En fest, hvor vi fejrer alle vores medarbejdere, der yder en kæmpe indsats året rundt. Og indsatsen i år har tilmed været mere end formidabel set i lyset af, at coronapandemien pludseligt ændrede spillereglerne markant, siger HR- og driftschef i jem & fix Peter Nyboe.

Læs også: Byggeriet blev i familien - nu åbner nyt byggemarked

- Det er med stor beklagelse, at vi har måttet trække stikket til vores årlige personalefest lørdag d. 12. september, men på grund af den igangværende pandemi kan vi naturligvis ikke samle 1.800 kolleger til fest. Men et lokalt økonomisk skulderklap vil i stedet blive tildelt hver af vores 124 butikker, så man som butikschef i noget mindre skala kan forsøde sit team på anden vis end med en stor fest, forklarer Peter Nyboe.

Hviledag søndag d. 13. september
Festen er normalt en af årets absolutte højdepunkter, og noget som alle ser meget frem til. Som en fast del af fejringen hører dog også hviledagen søndagen efter den årlige personalefest. En dag hvor samtlige butikker i jem & fix i Danmark holder lukket, og denne del af fejringen holder kæden fast i.

Adm. direktør i jem & fix Claus Petersen slår fast:
- Fest eller ej så står vi fast på vores hviledag. Den har medarbejderne i høj grad fortjent. Så søndag d. 13. september holder vi lukket i alle 124 butikker. Det rokker vi ikke ved.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125