23948sdkhjf

Dansk trinlydsdug reducerer støjgener

Den danske virksomhed Fibertex Nonwovens har netop introduceret en ny trinlydsdug, FiberAcoustic Impact 19, som sænker trinlyd i etageejendomme med op til 39 dB. Støjreduktion på dette niveau opfattes af øret som en halvering af lyden 10 gange, og trinlydsdugen anvendes dermed som faktor i indeklimaforbedringer med øget trivsel til følge.

Ved etageadskillelse anvendes trinlydsdugen mellem betonpladen og det støbte betongulv for at effektivt dæmpe trinlyd, der overføres gennem konstruktionen. Trinlydsdugen er modstandsdygtig over for svampe- og bakterievækst, 100 pct. miljø- og allergivenlig og holder formen over tid uden at kollapse.
Den nye trinlydsdug imødekommer alle krav jf. EN ISO 10140 & EN ISO 717-2 og er især velegnet til svømmende gulve i etageadskillelse, trappeopgange, gangarealer og vådrum.

Avancerede akustikløsninger
: Fibertex Nonwovens er en danskejet virksomhed, etableret i 1968 og drivkraften bag en række lydabsorberende nonwoven-produkter, der leverer avanceret akustikløsninger til arkitekter og rådgivere. Lyddugen FiberAcoustic giver fuld designfrihed i kombination med støjreduktion, trinlydsdæmpning og forbedret indeklima.

Sortimentet består af miljøvenlige, certificerede lydisoleringsmaterialer til lofter, vægpaneler, skærme og gulve.

Med hovedkontor i Aalborg og produktion i Danmark, Frankrig, Tjekkiet, Tyrkiet, USA, Brasilien og Sydafrika beskæftiger Fibertex Nonwovens i dag over 1.000 medarbejdere.


Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.343